Login

Márton Polgár

3 supporters

"Motivációs levél"

Mar 23, 2021

Sziasztok,

azért hoztam létre ezt az oldalt, mert úgy érzem, most ért el abba a stádiumba a discordos rad.io bot projekt (https://github.com/2colours/rad.io), hogy nem tartom illetlennek a támogatás kérését.

A rad.io projekt egy discordos ismerősöm (garton#8800) ötletén és technikai alapjain nyugszik, immáron majdnem három éve gondozom. (Apropó, egy support szerver is van hozzá: https://discord.gg/C83h4Sk) Az idei év abból a szempontból hozott változást, hogy úgy éreztem: megengedhetem magamnak, hogy béreljek egy közepes VPS-t, és kitelepítsem rá a botot. Néhány hónap elteltével azt mondhatom, ez a változtatás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és stabil felhasználói tábort teremtett a botunknak. Ez számomra azt is jelenti, hogy az állandó, passzív költségek akkor is növekedni fognak, ha a további fejlesztéseket nem tekintjük kiadásnak.

Mivel egyelőre ütemezett fejlesztést nem tudok ígérni, hanem "amikor időm van rá" alapon dolgozok a boton, a supporter funkciót nem kapcsoltam be - viszont szívesen fogadok akármilyen szerény összegű azonnali adományokat, hogy ha szeretnétek, ti is visszaadhassatok valamit abból, ami nekem édes teher, de egyben objektív költség is. Szeretném látni, mekkora erre a hajlandóság, mennyire járható ez az út. :)

Polgár Márton alias Nemokosch#9980

Enjoy this post?
Buy Márton Polgár a coffee
Sign up or Log in to leave a comment.