Megvalósult az álmom, és ma már mondhatom, hogy van egy galériám.

A Margit körút 15-17. utcafrontján :)

És azt is mondhatom, hogy van egy galériánk, mert ez egy ilyen közösségi galéria. Egyelőre péntekenként, és leginkább délután, amikor a Random Rajzkörre érkezőknek kiteszem az asztalra az összes menő filcemet és festékemet, és adok füzeteket és papírokat és tudunk együtt ücsörögni és rajzolgatni. És nem kérek érte semmit, és nem is fogok sose. És bízom a jövőmben, hogy mindig lesz mit kitenni az asztalra, és nem lesz sose olyan, hogy nem tudom majd pótolni a kiszáradt filceket, nem lesz pénzem tintákra, minőségi ceruzákra, tollakra, papírokra.

A már általam képviselt művészekből egyre többen tudják, hogy be lehet szaladni megfesteni a rajzházit, akkor is, ha nem vagyok nyitva. És hogy mindig van egy rossz kávém a benézőknek.

Van már egy tíz év körüli törzsvendégem, aki mindig megnézi a kirakatot suli után hazafelé menet, és amikor tud, be is néz, lapozgatja a képeket, és talán valójában neki rendezem át minden nap a képeket a kirakatban, hogy érdemes legyen belesnie.

Tegnapig azt hittem, hogy a felújításra fel tudom venni a covid alapból adott kamatmentes gyorskölcsönt, de sajnos csak 29,6%-al csökkent a bevételem 2020-ra, és csak 30%-tól lettem volna jogosult.

Így egy kicsit el vagyok szontyolodva, van egy B terv, de mindent megteszek azért, hogy ne kelljen a szuperkedves baráttól elfogadnom a kölcsönt, megyek másik hitelt is igényelni, hátha megkapom, és hát sokak kérdésének engedve, akkor veszek egy nagy levegőt, és komolyan veszem ezt a közösségi finanszírozás kérdést.

A felújításra, ami elkerülhetetlen, nem csak azért, mert valaki csak egy fotót látott a wc-ről és azt kérdezte, hogy ez a János kórház? Hanem mert szeretnénk egy jobban használható közösségi teret kialakítani, illetve szükségem lenne egy teakonyhára, hogy ne a radiátoron próbáljam meg megmelegíteni a hozott ebédemet, és lehessen hideg borral koccintani a megnyitókon.

A munkálatokra villanyszereléssel, alapanyagokkal, mindennel 2,5-3 millió forintot számoltak a szakik, és mi is kb erre jutottunk.

Most akkor becsukom a szemem, és kiteszem a kalapot, mint azt hiszem a Biciklitolvajok című filmben az öreg olasz bácsi.

És hogy mit tudok ígérni a támogatásért?

Nehéz kérdés.

  • Készülök egy lino nyomattal, a legsikeresebb grafikámból, amin a szöveg az volt, hogy:

meddig érsz rá félni?

és ebből minden támogatónak szeretnék nyomni egyet a két kis kezemmel, mert ezt egy fontos képnek tartom.

  • 10 000 Forint feletti támogatásnál adok egy egyszeri 50%-os kedvezményre jogosító kupont bármelyik saját képemre a webshopomban.

  • 25 000 Forint felett egy 1 évig érvényes 30%-os kuponkódot adok, amivel egy évig tudsz kedvezményes áron megvenni bármit a saját képes webshopomban, és egy évig féláron vehetsz részt az általam vezetett workshopokon.

  • 50 000 Forintnak megfelelő támogatástól szerintem minden általam vezetett fizetős workshopon részt vehetsz 5 éven keresztül, plusz a kedvezmények :)

  • 100 000 Ft fölött a workshopok és a kedvezmények mellé még egy szülinapi szombatot tudok felajánlani, amikor ünnepelhetsz nálam, a galériában, és csak ti lesztek - meg én :D

  • 250 000 Ft fölött minden szülinapodat is ünnepelheted nálam 5 évig, vagy ha úgy jobb, évente egy tetszőleges szombat estére tervezhetsz a galériával :) Plusz a workshopok és a kedvezmények :)

  • 500 000 Ft fölött a fentiek mellé egy személyre szabott marketing kurzust is fel tudok ajánlani, ahol a legalapvetőbb dolgoktól vesszük végig egy márka felépítését, árazással, pozicionálással, piackutatással, csomagolással, online marketinggel, social media stratégiával, 6x4 óra alatt kettesben, és mindent szépen és alaposan végiggondolunk, hogy utána tudj piaci szemlélettel tekinteni a munkádra :) Ez a kurzus átruházható :)

  • 1m ft fölötti támogatás esetén tetszőleges szkeccsbúk választható az archívumomból.

Hát akkor haddszóljon!:)

És a legfontosabb:

KÖSZÖNÖM! :)