Nihče nam nič ne more.

“Samo narava je naša avtoriteta,” je dejal Wim Hof v nekem intervjuju. Res je. In narava je v nas, v vsakem med nami. Tako je v nas tudi moč, da preusmerimo tok, ki nas pelje stran od sebe, v odvisnost, v strah, v stres in v spremembe genov, ki bodo spremenili naše telo – na slabše. Vendar si lahko pomagamo.

Mi imamo moč. Na to smo pozabili. Začeti moramo verjeti vase, se povezati s svojo intuicijo in instinktom.

Sem smo prišli, da Živimo. Da smo razigrani, zdravi, da pomagamo drugim. Sem smo prišli, da se povezujemo in ne distanciramo. Osamljenost povzroča smrtnost. Ljudje smo ustvarjeni, da živimo v skupinah. Mi smo družbena in družabna bitja. Tukaj smo, da smo SVOBODNI. Predniki so dajali svoja življenja za naše pravice in svoboščine, za našo svobodo. In tega ne smemo kar tako zavreči. Rojeni smo za gibanje. Za premikanje.

Obstaja 5 modrih con na svetu, kjer prebivajo ljudje, ki dosegajo najvišjo starost. Glavni razlog je: povezovanje z drugimi. Skupnost. Projekti. Svoboda.

Odločimo se za pot ljubezni. Dihanja. Povezovanja, druženja in življenja v skupnosti. Stegni roko po človeku. Človek, ne podlezi strahu. To ni prav. Strah je stres, ta povzroča oslabitev imunskega sistema, skozi čustva in percepcijo resničnosti spreminjamo gene. Če podležemo temu, s čimer nas hranijo, bomo zboleli. Obrnimo smer. Najprej se začnimo zavedati svoje moči. Imamo jo. Ko bomo to resnično začutili, bomo lahko spremenili smer strahu.

<3

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=qpZX1a0HPJI

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič