Dankbaar

May 20, 2021

Deze review ontving ik vandaag. Ik ben zo dankbaar dat ik dit voor iemand kan betekenen en dat ik naar mijn roeping luister. 🙏

Lieve Susanne,

Wat bijzonder hoe jij op mijn pad kwam, echt heel dankbaar voor. Hihi, lekker zweverig 😉.

Heel fijn hoe jij een stukje met mij mee bent gewandeld en hoe jij mij hebt mogen verlichten. Ik ben mede dankzij jou een stukje gegroeid en heb ik ruimte mogen creëren in mijn gevoelens,in mijn angsten en in mijn controle.

Een hollistische coach, waar ik vorig jaar ijverig naar opzoek was, liet ik los.. En toen kwam jij naar mij toe. En voelde ik: dit moet ik aangaan. Ik kwam bij jou en al twijfelde ik tijdens de eerste Reiki af en toe of ik het wel goed deed.. Voelde ik thuis wat een impact het had. Ik voelde verandering, patronen doorbraken en ik voelde dat ik het verleden ruimte kon gaan geven. De tweede behandeling stond ik veel meer open en voelde ik echt alles stromen in mijn lichaam. Gister was de laatste sessie van dit traject en ook deze keer voelde ik dingen op zijn plaats vallen.

Nu nog niet te veel hooi op mijn vorkje, af en toe pas op de plaats te maken en hoe heerlijk: ik mag weer mezelf zijn want dat is ook oké 😉.

Lieve Susanne, enorm veel dank je welletjes en heel veel lieve knuffels en liefs. 🙏.

Enjoy this post?

Buy Eigenwijs met Susanne a coffee

More from Eigenwijs met Susanne