Lieve vrouwen,

Ik ben achter de ‘schermen’ bezig met het organiseren van een prachtige verbindingsdag genaamd Terug naar je (ware) natuur.

In de afgelopen jaren heb ik zo ontzettend veel waardevolle momenten beleefd tijdens retraites of verbindingsdagen. Mooie mensen ontmoet en steeds meer verbinding met mezelf gekregen. Dit wil ik jullie ook graag laten beleven.

Wat kan jij verwachten?

Een dag van verbinding met Jezelf en de Natuur waarin je tot rust kan komen samen met een mooie groep vrouwen. Iedere vrouw voelt dat zij de verbinding met zichzelf weer mag gaan voelen.

Het zal je ontspanning brengen en je ontmoet nieuwe mensen die hier net als jij niet voor niks bij aanwezig zijn. Als het voor jou goed voelt mag je delen wat er te delen valt maar niks moet en alles MAG.

De samenstelling van zo’n verbindingsgroep heeft vaak een gezamenlijk thema en daar zullen we (we doen het SAMEN) intuïtief mee werken. Ik zal aanvoelen wat er nodig is op dat moment. Om een safespace te creëren lijkt een groepje van maximaal 7 vrouwen nu kloppend.

Investering in Jezelf 

De investering bedraagt € 22,- inclusief BTW omdat het een try-out is. (Dit bedrag is aangepast van € 11,- naar € 22,- omdat ook ik het waard ben :-) zie ook mijn FB filmpje https://www.facebook.com/100000780519202/videos/4103600406342603/ hierover.

Waar en wanneer?

De locatie is het prachtige bos en duingebied in Schoorl Noord-Holland.

Datum?

De datum is op zondag 8-8-2021 van 10.00 tot 14.00 uur

Voel jij een JA!?

Als jij een JA! Voelt hou dan mijn zakelijke Eigen-Wijs met Susanne FB site https://www.facebook.com/susanneseigenwijze in de gaten daar en hier deel ik de komende tijd meer info.

En als jij er een goed gevoel bij hebt maar nog niet weet waarom... weet dan dat je hoofd het vaak nog niet weet, maar je hart wel.

Als je vragen hebt pb me.

Hoe kan jij je aanmelden?

Je kan mij een PB sturen via FB of mailen naar [email protected]

Ik heb er zin in! En ik weet zeker dat er een mooie groep vrouwen zal ontstaan.

Stay tuned!

Liefs Susanne