THE WITCHER 3 ТАКИ ОТРИМАЄ NEXT-GEN ОНОВ ...

THE WITCHER 3 ТАКИ ОТРИМАЄ NEXT-GEN ОНОВЛЕННЯ

Apr 14, 2022

Про це після довгого мовчання щодо поточного стану та подальшого майбутнього проєкту повідомив офіційний акаунт гри у Twitter.

Так за словами розробників, вихід The Witcher 3: Complete Edidion для PlayStation 5 та XBOX SERIES X | S знову затримається, але розробку буде продовжено силами внутрішніх команд CD Project RED.

Точної дати довгоочікуваного релізу не оголошено, однак зазначено, що про будь-які нові подробиці буде повідомлено якнайшвидше.

Такий незапланований перерозподіл напрямків розробки всередині CD Project RED також може істотно позначитися на вже існуючих планах щодо підтримки і розширення всесвіту CyberPunk 2077 та інших франшиз польської студії.

Нагадаємо, що розробкою версії The Witcher 3 для консолей нового покоління займалась Saber Interactive. Компанія вже працювала з CD Project RED над портом оригінальної The Witcher 3 для консолі Nintendo Switch.

Saber Interactive, з точки зору реєстрації, є цілком американською компанією. а з 22020 року також і дочірньою компанією шведської Embracer Group. Але є одне "але" ©

Так, компанія має дуже глибоке російське коріння серед своїх засновників, а її найбільші за штатом розробників студії знаходяться у москві та мінську.

Враховуючи чітку та послідовну позицію CD Project RED щодо підтримки українців від початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, в компанії, вочевидь, вирішили "не дізнаватися, що у цієї американо-шведської матрьошки всередині" та просто припинили усі наявні та заплановані спільні проєкти.

Побажаємо розробникам наснаги та впевнені, що очікування справжнього оновленого "Відьмака" від самої CD Project RED того вартуватиме.

🔗 Усі наші майданчики: https://linktr.ee/playstateukraine

📰 Новини у зручному форматі: https://bit.ly/Telegram_PSUkraine

🪖 ДОПОМОГА ЗСУ: https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces

🆘 ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ": https://www.comebackalive.in.ua/uk/donate

#Ukraine #Україна #Gamer #Gaming #ConsoleGaming #SONY #PlayStation #PlayStation5 #PS5 #NextGen #PlayStateUkraine #PSU #Новини #CDRP #CDProjectRED #TheWitcher #TheWitcher3 #SaberInteractive #Відьмак #Відьмак3

Enjoy this post?

Buy Play State Ukraine a socks

More from Play State Ukraine