Buy Tímea Pleván a coffee

x
1
3
5

Pleván Tímea vagyok. 2 gyermekes anya, feleség, az Ablak a világra névre keresztelt projekt megálmodója. 

Anyai tapasztalatokat gyűjtök egy kérdőív segítségével az elmúlt években szült édesanyák körében, arról, hogy mi minden történt velük a szülésük során, majd az azt követő napokban a csecsemőosztályokon és, hogy mindez milyen hatással volt a szülést követő időszakra az életükben, illetve a későbbi gyermekvállalási kedvükre.

Szeretném felderíteni, hogy milyen beavatkozásokra került sor a szülés során, hogy ezekről kaptak-e tájékoztatást, hogy ehettek-e, ihattak-e, mozoghattak-e szabadon a vajúdás óráiban, hogy szabadon választhatták-e meg, hogy milyen pózban hozzák világra a gyermeküket, hogy biztosított volt-e az aranyóra vagy hogy támogatták-e a szoptatást a kórházban. A kérdésekre adott válaszok összesítésével és az azokból készített és közreadott statisztikákkal arra keresem a választ, hol jó szülni ma, Magyarországon?

Egy olyan adatbázis szeretnék létrehozni, ahol összehasonlíthatóvá válik a kórházak gyakorlata, ahol a szubjektív ajánlásokat, egy minél inkább objektív szempontrendszer egészítheti ki. Azt szeretném, ha a kismamák a saját fontossági sorrendjük alapján kereshetnék és találhatnák meg a számukra ideális helyszínt a szülésükhöz.

Emellett szeretnék egyhelyen megtalálhatóvá és elérhetővé tenni minél több olyan szakembert

akik a szülést élettani folyamatnak tekintik és ennek megfelelő szemléletben kísérik,

akik korszerű szoptatási ismeretekkel rendelkeznek,

akik gyermeknevelés terén a válaszkész gondoskodás mellé tették a voksukat.


Támogatni szeretném, az informált és tájékozott döntést, hogy a szüléssel, szoptatással és kisgyermekkorral kapcsolatos kérdésekben tabuk nélkül juthassanak hozzá minél több korszerű inormációhoz az érdeklődők. 


Ha egyetértesz a célkitűzéseimmel és támogatni szeretnéd a munkámat, kérlek hívj meg egy kávéra! Köszönöm!

Support Tímea Pleván
You’ll be charged

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.

Tímea Pleván

You’ll be charged

Enter a fair price

1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.