Buy Ablak Japánra a coffee

x
1
3
5

FEATURED

Miért tennél ilyet? 

Azt, hogy az Ablak Japánra podcast izgalmas tartalommal kerül eléd sok munka előzi meg. Olyan 40-50 óra epizódonként. A felkészülés, a vendégek megkeresése, szervezése, az előzetes beszélgetés, majd a nyers interjú felvétele, annak vágása, az egyéb utómunkálatok, a „Tudtad, hogy Japánban...” blokk anyagának összeállítása, a weblap fenntartása valamint a közösségi médiás jelenlét is mind-mind kemény munkaidő. Talán a fentiekből is kitűnik, hogy csakis a lelkesedésemre és a podcastgyártás iránti szeretetemre hagyatkozva hosszú távon fenntartani ezt a podcastot a te segítséged nélkül elég nehézkes. Így hát, ha gyakran hallgatsz, tetszik a műsor, és megér neked akár csak egyszeri támogatásként 1, azaz egy dolcsit vagy akár többet is pl. tagságot váltva, hogy sokáig legyen még ez a podcast – illetve szeretnél bónusz tartalmakat is – kérlek, támogass itt a Buymeacoffee oldalon! 

Mi az a Buymeacoffe?

Ez egy olyan oldal, mit a Patreon csak egy kicsit jobb, mert több lehetőséget kínál és egyszerűbb számodra használni is.

Ez tehát egy adománygyűjtő oldal (ahogy a Patreon is), ill. meg tudsz vásárolni egyszeri tartalmakat (extrák), ha nem szeretnél tagként elköteleződni. Ezzel több tehát, mint a Patreon, ahol ezt nem lehet megtenni.

Hogyan működik, hogyan tudok támogatást küldeni?

Három lehetőséged van:

***  Ha a nyitóoldal jobb oldalán a „Support” gombra klikkelsz, akkor ki tudod választani, hogy EGYSZERI támogatásként 1 dollárt vagy 3 dollárt vagy 5 dollárt utalsz.

***  Ha a ”Membership” gombra klikkelsz, 3 tagság (Rabul ejtett..., Komolyan érdekel! és A szívemen viselem!) között tudsz választani. A tagságokhoz tartozó leírásokban találod a hozzájuk tartozó bónuszokat. Fontos, hogy 2 opció között választhatsz a tagságválasztás után: 1., havonta / az összeget minden hónap elején a Buymeacoffe automatikusan levonja a bankkártyádról – mindaddig, amíg a támogatást meg nem szünteted. (Amit bármikor megtehetsz.) 2., évente / az oldal a bankkártyádról az éves tagsági díjat egyösszegben vonja le. Az éves tagsági díj csak 10 hónapnak megfelelő összeg, tehát 2 havi bónuszban részesülsz.

***  Ha a nyitóoldal felső részén (a kép alatt) az „Extras” gombra klikkelsz, akkor itt találod a podcast kiegészítő tartalmait többek között audio fájl, ill. blogcikk formájában. Kiválasztva, hogy milyen formátumban szeretnél hozzájutni a kiválasztott tartalomhoz, követve a megjelenő ablak utasításait tudod azt megvásárolni, úgy mint egy átlagos webáruházban – csak a folyamat itt is egyszerűbb.

***  Bármilyen módon is támogatod a podcastot, egy e-mail címre és egy bankkártyára lesz szükséged (fizetni bankkártyával tudsz), ill. a támogatási opciótól függően esetleg egy felhasználónévre. A lényeg, hogy akár névtelen is maradhatsz (hozzám más info nem jut el) ha így látod jónak.

Support Ablak Japánra
You’ll be charged $

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.

Ablak Japánra

You’ll be charged $

Enter a fair price

$
1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.