Vrem să îți amintim cine suntem, ce facem și cum plănuim să folosim cafeaua virtuală pe care ne-ai cumpărat-o. Te invităm, în primul rând, să te abonezi la primul nostru newsletter (http://bit.ly/newsletter-carticesc-vox), exclusiv cărticesc. Curatoriat de cele două Iulii ale Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune, îți aduce în căsuța poștală electronică, bilunar, opinii sincere și informații de actualitate despre cărți, în viziunea noastră. Dacă nu-ți place să citești sau ești deja abonat/ă la multe alte newslettere similare, îți mai oferim și --

-- platforma media.hub, un produs 100% voluntar la care pun umărul, zi de zi, doi coordonatori și aproximativ 130 de voluntari. Firește că nu lucrăm cu toții odată; nu ar fi productiv și nici nu am respecta normele igienico-sanitare actuale. Dar lucrăm și fiecare își face partea, fiecare își are rostul, că sunt ilustratori și ilustratoare, că editează conținut video, sau că documentează și scriu articole foarte bine dozate, cu povești din comunitățile lor.

Uite cum arată, spre exemplu, panoul celor mai recente #PoveȘtiriDeCartier din București:

Venim cu mai multe detalii despre fiecare dintre cele două direcții de informare și divertisment într-un mesaj viitor. Deocamdată, îți amintim, luând ultima gură din cafeaua cu care ne-ai făcut cinste, că suntem voluntari și că timpul nostru este investit (uneori dincolo de) rațional în proiectele noastre. Dacă mai convingi pe cineva să ți se alăture, să se aboneze sau ne susțină ocazional, ne ajuți să continuăm și să acoperim cheltuielile inerente activităților noastre. La orice abonament anual primești acces la newsletterul actual și la cele viitoare, un goodie pack și posibilitatea de a ne sugera subiecte din propria-ți comunitate.