Sursa: https://www.alergaceala.ro/?f=210423-Ofera-bucuria-de-a-face-sport

Ieri. Astăzi. Mâine. Fiecare zi este unică. Avem ocazia de contura fiecare moment după dorințele noastre. De a ne bucura de mișcare alături de cei dragi, pas cu pas, printre activitățile impuse de locul de muncă sau alte responsabilități. Primăvara a cucerit tot mai mult fiecare teritoriu, toată natura s-a trezit la viață și ne invită la mișcare.

alergaceala.ro

Poate fi (și) inspirația ta. Este la un click distanță.


Încercăm printre restricții sociale să ne bucurăm de fiecare moment. Stilul de viață în ultima vreme s-a conturat în activități fizice executate după posibilități acasă. Avem o mulțime de motive să evadăm în natură, să profităm de orice activitate fizică. Avem scuzele pregătite. Nu găsim suficient timp sau condițiile ideale pentru a face sport.

Sportul în aer liber, de câteva ori pe săptămână, aduce beneficii importante pentru fiecare dintre noi. Ne putem lăsa alintați de razele de soare pentru un aport generos de vitamina D, putem consolida nu doar sistemul muscular, ci și pe cel osos. Hai afară. Activitatea fizică în aer liber nu este limitată de un orar fix, este flexibilă.

alergaceala.ro

Decathlon Coach pentru mișcare în libertate.


Sportul în aer liber ne oferă libertatea de a alege tipul de mișcare, intensitatea sau durata antrenamentelor în fiecare zi. Mișcările adaptate sportului practicat executate corect ne vor ajuta să evităm accidentările. Totul începe cu primul pas. Mersul pe jos este nivelul de bază pentru a porni pe drumul către o condiție fizică cât mai bună.

Avem nevoie de idei inspirate pentru a (re)descoperi bucuria mișcării. Putem alege articole dedicate de îmbrăcăminte testate și adaptate pentru sport, plus încălțăminte lejeră, flexibilă și confortabilă. Avem acces la echipament și accesorii potrivite pentru mers sportivalergaredrumețiibicicletăînot sau chiar yoga, toate după preferințe și oportunități.

alergaceala.ro

Poate fi (și) cadoul tău. Este la un click distanță.


Ne bucurăm de libertate în fiecare zi. Avem ocazia a face cadouri celor dragi. Pentru copii, pentru ea sau pentru el. Avem misiunea de a inspira pe cei dragi. Împreună cu un partener de încredere putem face sportul accesibil tuturor. Putem alege produse tehnice create din materiale de calitate, asortate în linii și culori variate.

Ne dorim să facem cât mai multă mișcare în aer liber. Plimbările zilnice sunt ideale pentru menținerea în formă, pentru mușchi și articulații, dar și pentru a sănătatea corpului și a minții. Fiecare pas merită o încălțăminte flexibilă și ușoară, care să ne ofere susținere și stabilitate, dar să fie dintr-un material care să lase piciorul să respire.


alergaceala.ro

Avem nevoie de articole de îmbrăcăminte potrivite pentru a ne bucura de sport. Avem la îndemână pantaloni, colanți, bluze sau tricouri variate realizate din fibre sintetice de calitate, care nu irită pielea. Sunt realizate din poliester, poliamida sau elastan. Vor favoriza eliminarea rapidă a transpirației, precum și o uscare rapidă în mișcare.

Alimentația și hidratarea corectă în timpul antrenamentelor sau a competițiilor, sunt factorii de bază pentru a cuceri obiectivele personale sportive. Alimentația trebuie să facă parte din ritmul vieții în fiecare zi, pe același plan cu antrenamentele și somnul. Hidratarea ne va ajuta să ne bucurăm de mișcare în siguranță, evitând crampele, durerile și oboseala.


alergaceala.ro

Poate fi (și) idea ta. Este la un click distanță.


Avem la dispoziție peste o mie de idei de cadouri sportive inspirate, asortate stilului nostru de viață, colorate, potrivite pe măsura noastră, pregătite pentru a ne ajuta să ne bucurăm de fiecare pas în siguranță. Avem ocazia de a ne bucura de libertate. Oferă bucuria de a face sport. Fiecare dintre noi putem fi inspirație în fiecare zi.