Ο επιδειξίας ΑΡΧΙΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Κλάους ΣΒΑΜΠ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΠΕΡΑ από τις γυμνικές εμφανίσεις του με φτερά ο Γερμανός κάθε τόσο προβάλει τον εαυτό του ως αφεντικό των ισχυρών του πλανήτη. Προτρέπει σε πόλεμο με τη Ρωσία του Πούτιν.. Ζητά από το ΝΑΤΟ κι άλλα στρατόπεδα γύρω από την αχανή χώρα..

Για τα θέματα αυτά μίλησε μεσω τηλεδιάσκεψης με τον επίσης Γερμανοεβραίο σχεδιαστή του Ολοκαυτώματος για Ελλήνες, το οποίο τώρα παρακολουθούμε να επιταχύνεται με τα μάτια ανοιχτά..

https://www.youtube.com/watch?v=Apjzjsa8AIg

Κλάους Σβαμπ :"Ο Κίσσινγκερ άλλαξε τη ζωή μου" ! Μιά ερωτική σχέση της Νέας Τάξης, μιά γνωριμία στα περίφημα προ 50ετίας σεμινάρια του προφήτη καθηγητή αποκαλύφθηκε

Δεν τολμώ να φανταστώ τη σχέση του προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φλώρουμ με τον ενθουσιώδη διεμφυλικό ΤουρΚούλη. Ο πρωθυπουργός μας ποζάρει με το βιβλίου του επηρμένου δήμιου "Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ".. Επιταχύνθηκε λένε κι αυτή, θα γίνει κάπου στο καλοκαίρι του 2023 στην κορύφωση της προκαλούμενης Οικονομικής Καταστροφής..