Γεια και χαρά σε όλους! Κάνω νέα "παρέμβαση" σήμερα με σκοπό να σας αναφέρω δύο πράγματα που παρατήρησα, σχετικά με την στρατηγική πονταρίσματος "για το μεροκάματο".

Καταρχήν σήμερα, μιας και είχα πολύ χρόνο ξεκίνησα από το πρωί στις 8μιση περίπου μέχρι το μεσημέρι, περίπου στις 13:00... να ασχολούμαι με το στοίχημα! Έκανα ένα διάλειμμα και συνέχισα για περίπου ένα δίωρο από τις 16:00.

Σ' αυτό το διάστημα έβγαλα πάνω από 160€ καθαρό κέρδος παίζοντας μόνο την στρατηγική για το μεροκάματο! Ζητούσα στα πιο πολλά ματς 5€, ενώ σε κάποια πήγαινα στα 10€. Έφτασα σε τόσο καλό μεροκάματο καθώς με βοήθησαν αρκετά ματς στα οποία σημειώθηκε γκολ στο "μαγικό τρίλεπτο".

Δεν μπήκα στη διαδικασία να γράψω αυτό το άρθρο όμως με σκοπό να σας πω το τί κέρδισα, άλλωστε αυτό είναι δεδομένο με την συγκεκριμένη στρατηγική! Αυτό που θέλω να σας αναφέρω είναι πως τις ώρες που κάθισα μπροστά στον υπολογιστή, πέρα από το πολύ καλό μεροκάματο που έβγαλα (είπαμε αυτό θεωρείται δεδομένο), παρατήρησα δύο πράγματα.

Πρώτον, πως τελικά, καλύτερη στοιχηματική εταιρία για να εφαρμόσεις τη μέθοδο είναι η Novibet και όχι ο Stoiximan κι αυτό γιατί μας προσφέρει σε περισσότερα παιχνίδια την δυνατότητα να ποντάρουμε στα "Λεπτά". Προσοχή εδώ, δεν λέω ότι στον Stoiximan δεν μπορείς να κερδίσεις το μεροκάματο, αλλά στην Novibet θεωρώ πως μπορείς να βγάλεις καλύτερο μεροκάματο μιας και έχεις τη δυνατότητα να παίζεις σε πιο πολλά ματς.

Δεύτερον, τόσο στην Novibet, όσο και στον Stoiximan δυστυχώς, κάποιες ώρες πριν το ματς, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού στα "λεπτά". Για παράδειγμα σήμερα, όπως σας έγραψα και το πρωί (δες εδώ), έχω πολλά παιχνίδια στα οποία θα σημειωθούν αρκετά γκολ, όμως μπορούμε να παίξουμε μόνο σε τέσσερα! Αυτά τα τέσσερα σας τα ανέφερα. Ωστόσο αποδείχθηκε πως τα παιχνίδια είναι πολύ περισσότερα αν είσαι εκεί την ώρα των αγώνων!

Οπότε, καλό θα είναι να βρίσκετε τα παιχνίδια που περιμένετε να σημειωθούν γκολ και να τα τσεκάρετε στις παραπάνω στοιχηματικές, λίγο πριν ξεκινήσουν, για να δείτε αν μπορείτε να ασχοληθείτε μαζί τους! Αυτά που θα σας στέλνω εγώ με e-mail (σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, κατεβάζοντας το πρόγραμμα-ΚΛΙΚ ΕΔΩ), είναι παιχνίδια στα οποία 100% θα μπορείτε να κάνετε παιχνίδι για μεροκάματο. Ωστόσο να έχετε στο νου σας πως υπάρχουν κι άλλα! Αρκεί όμως (σημαντικότατο), σ'αυτά τα "άλλα"....να είναι παιχνίδια που περιμένουμε να σημειωθούν πολλά τέρματα και όχι απλά το ματς να μην λήξει 0-0.

Κλείνοντας (σας κούρασα) ήθελα να μου στείλετε κι εσείς τις όποιες παρατηρήσεις έχετε διαπιστώσει κατά την εφαρμογή του συγκεκριμένου στυλ παιχνιδιού!