Ήμουν από αυτούς που ισχυριζόταν (και ακόμα το πιστεύω) πως το στοίχημα, είναι μία καλή περίπτωση προκειμένου κάποιος, να βγάζει κάθε μήνα ένα extra εισόδημα! Και όποιος αμφιβάλλει, μπορώ να του το αποδείξω, δείχνοντας τόσο τα δικά μου οικονομικά στοιχεία (καταθέσεις-αναλήψεις), όσο και πολλών άλλων που τους έχω "μανατζάρει" τα τελευταία χρόνια!

Παρατηρώ πως πολλοί από εσάς, είστε απαισιόδοξοι για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. Τα οικονομικά σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αφού ο μισθός είναι ίδιος και οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν! Και όταν έρχεται ο μήνας στη μέση, μετράτε το πορτοφόλι σας να δείτε πόσα έχετε μέσα με σκοπό να βγάλετε το μήνα! Δυστυχώς, έχετε λόγο για όλους, μοιράζετε ευθύνες παντού και για εσάς ο μόνος που φταίει, θα είναι πάντα κάποιος άλλος.

Αναρωτήθηκες ποτέ όμως γιατί.... το πρώτο πράγμα που κάνεις μπαίνοντας στη στοιχηματική που παίζεις, είναι να πας να δεις αν σου δίνει σήμερα κάποιο free spin, με σκοπό να πάρεις κανά 2ευρο να πας μετά να παίξεις ένα παρολί;

Ποτέ δεν είναι αργά! Όχι για να γυρίσετε απλά μια σελίδα, αλλά να κλείσετε τελείως αυτό το βιβλίο που σας βασανίζει και να ανοίξετε ένα άλλο! Όχι, με το στοίχημα δεν μπορείτε να γίνετε πλούσιοι. Ωστόσο, με το στοίχημα μπορείτε να βγάζετε 1-2 υποχρεώσεις το μήνα. Κάθε μήνα! Μπορείτε να βγάζετε το ενοίκιο, τις δόσεις στη τράπεζα, τους λογαριασμούς, τα φροντιστήρια...

Πρόσφατα κάναμε γνωστό μία μέθοδο πονταρίσματος η οποία μας υπόσχεται πως τις παραπάνω υποχρεώσεις (ή κάποιες από αυτές) μπορεί να μας τις καλύψει! Ο λόγος για την μέθοδο ..."για το μεροκάματο"! Πραγματικά, η μέθοδος αυτή είναι ίσως το ότι καλύτερο έχω εντοπίσει/δημιουργήσει πάνω στο στοίχημα τα τελευταία χρόνια! Και είμαι τόσο ενθουσιασμένος, καθώς το όλο σύστημα....ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Και δουλεύει σε όλους!

Τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα, ξεπερνιούνται. Κι αν δεν ξεπερνιούνται, τότε σημαίνει ότι δεν είναι προβλήματα! Η μέθοδος έχει αρκετές "παραλλαγές" όπου κάποιος ανοιχτόμυαλος μπορεί να τις εφαρμόσει και να αυξήσει τα κέρδη (ή να μειώσει το ποσό που ποντάρει). Ότι και να γίνει πάντως, στο τέλος του μήνα, με τη μέθοδο αυτή θα μπορείτε να καλύψετε κάποιες από τις μηνιαίες υποχρεώσεις σας!

Εκπαιδεύσου πάνω στην μέθοδο πονταρίσματος για το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ - κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ