Ήμουν από αυτούς που ισχυριζόταν (και ακόμα το πιστεύω) πως το στοίχημα, είναι μία καλή περίπτωση προκειμένου κάποιος, να βγάζει κάθε μήνα ένα extra εισόδημα! Και όποιος αμφιβάλλει, μπορώ να του το αποδείξω, δείχνοντας τόσο τα δικά μου οικονομικά στοιχεία (καταθέσεις-αναλήψεις), όσο και πολλών άλλων που τους έχω "μανατζάρει" τα τελευταία χρόνια!

Παρατηρώ πως πολλοί από εσάς, είστε απαισιόδοξοι για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί. Τα οικονομικά σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αφού ο μισθός είναι ίδιος και οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν! Και όταν έρχεται ο μήνας στη μέση, μετράτε το πορτοφόλι σας να δείτε πόσα έχετε μέσα με σκοπό να βγάλετε το μήνα! Δυστυχώς, έχετε λόγο για όλους, μοιράζετε ευθύνες παντού και για εσάς ο μόνος που φταίει, θα είναι πάντα κάποιος άλλος.

Αναρωτήθηκες ποτέ όμως γιατί.... το πρώτο πράγμα που κάνεις μπαίνοντας στη στοιχηματική που παίζεις, είναι να πας να δεις αν σου δίνει σήμερα κάποιο free spin, με σκοπό να πάρεις κανά 2ευρο να πας μετά να παίξεις ένα παρολί;

Ποτέ δεν είναι αργά! Όχι για να γυρίσετε απλά μια σελίδα, αλλά να κλείσετε τελείως αυτό το βιβλίο που σας βασανίζει και να ανοίξετε ένα άλλο! Όχι, με το στοίχημα δεν μπορείτε να γίνετε πλούσιοι. Ωστόσο, με το στοίχημα μπορείτε να βγάζετε 1-2 υποχρεώσεις το μήνα. Κάθε μήνα! Μπορείτε να βγάζετε το ενοίκιο, τις δόσεις στη τράπεζα, τους λογαριασμούς, τα φροντιστήρια...

Πρόσφατα κάναμε γνωστό μία μέθοδο πονταρίσματος η οποία μας υπόσχεται πως τις παραπάνω υποχρεώσεις (ή κάποιες από αυτές) μπορεί να μας τις καλύψει! Ο λόγος για την μέθοδο ..."για το μεροκάματο"! Πραγματικά, η μέθοδος αυτή είναι ίσως το ότι καλύτερο έχω εντοπίσει/δημιουργήσει πάνω στο στοίχημα τα τελευταία χρόνια! Και είμαι τόσο ενθουσιασμένος, καθώς το όλο σύστημα....ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Και δουλεύει σε όλους!

Τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα, ξεπερνιούνται. Κι αν δεν ξεπερνιούνται, τότε σημαίνει ότι δεν είναι προβλήματα! Η μέθοδος έχει αρκετές "παραλλαγές" όπου κάποιος ανοιχτόμυαλος μπορεί να τις εφαρμόσει και να αυξήσει τα κέρδη (ή να μειώσει το ποσό που ποντάρει). Ότι και να γίνει πάντως, στο τέλος του μήνα, με τη μέθοδο αυτή θα μπορείτε να καλύψετε κάποιες από τις μηνιαίες υποχρεώσεις σας!

Τα εργαλεία

  • Το πρόγραμμα excel που έχω δημιουργήσει σας βοηθάει αρκετά την ώρα που είναι να παίξετε, αφού σας "λύνει" τα χέρια και κερδίζετε χρόνο! -ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

  • Εύρεση παιχνιδιών: Επειδή το σημαντικότερο πράγμα για να εφαρμόσεις την τεχνική για το μεροκάματο, είναι η εύρεση κατάλληλων παιχνιδιών, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα παιχνίδια σας τα διαλέγω εγώ και σας τα στέλνω με e-mail κάθε μέρα. Τα λαμβάνουν όσοι έχουν κατεβάσει το παραπάνω πρόγραμμα!

  • Εκπαίδευση: Όπως αναφέρω και πιο πάνω, τα ιδανικά παιχνίδια για το μεροκάματο, τα στέλνω με e-mail κάθε μέρα σε όσους έχουν κατεβάσει το πρόγραμμα. Ωστόσο ΚΑΙ επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος (άρα ενδέχεται κάποιες ημέρες να μην στείλω e-mail) ΚΑΙ επειδή τις ώρες που στέλνω δεν έχω 100% ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια (άρα υπάρχουν κι άλλα ιδανικά παιχνίδια, πέρα από αυτά που στέλνω), μπορείτε να αφιερώσετε μία ώρα μαζί μου προκειμένου να εκπαιδευτείτε πάνω στον τρόπο που δουλεύουμε τη συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος (να βρούμε λύσεις σε ορισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται) αλλά και το πως βρίσκουμε εύκολα (πανεύκολα) τα ιδανικά παιχνίδια της ημέρας. ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ (μετά την αγορά, θα επικοινωνήσω μαζί σου με σκοπό να κλείσουμε ένα online ραντεβού που να σε βολεύει και να με βολεύει)