Καλό Σάββατο σε όλους!

Το συγκεκριμένο άρθρο, είναι από τα τελευταία post που ανεβάζω εδώ στη συγκεκριμένη πλατφόρμα! Οι λόγοι πολλοί... αλλά κανένας από αυτούς δεν σας αφορά! Όσοι από εσάς έχετε αγοράσει κάποιο από τα προγράμματά μου, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να τα χρησιμοποιείτε.

Επίσης, όσοι έχετε κλείσει συνεδρία μαζί μου και δεν την έχουμε ακόμα κάνει....μην αγχώνεστε, θα πραγματοποιηθεί κανονικά! Ωστόσο, αν σκέφτεσαι να κλείσεις συνεδρία τις επόμενες ώρες, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Σιγά-σιγά θα κατεβάζω όλα τα extras που έχω εδώ (βιβλία, προγράμματα, σεμινάρια κλπ). Κι αυτό γιατί ο μόνος χαμένος στην όλη ιστορία, είμαι εγώ! Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι από τη δουλειά μου... εκτός από εμένα! Όλοι! Και εσείς που επωφελείστε από την αγορά και η πλατφόρμα που παίρνει την προμήθεια και εγώ που ακόμα περιμένω να με... πληρώσουν αυτά τα οποία εσείς έχετε πληρώσει για μένα!

Από χθες το βράδυ, έχω μεταφερθεί σε άλλη πλατφόρμα, οπότε όσοι θέλετε μπορείτε να με ακολουθείστε εκεί (πατήστε το follow στη σελίδα που θα με βρείτε)

Δείτε παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ τους σημερινούς αγώνες που πιστεύω πως θα δούμε πολλά γκολ και τους οποίους τους έχω ανεβάσει στη νέα πλατφόρμα: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ