Επειδή στην «παρέα» έχουν προστεθεί νέα άτομα και από τα prive μηνύματα σας καταλαβαίνω πως πολλοί από εσάς δεν έχετε ιδέα σ' αυτό που αναφέρομαι συχνά στο κανάλι μου στο Telegram περί.... μέθοδος πονταρίσματος για το «μεροκάματο», αποφάσισα:

Να διοργανώσω ένα live το βράδυ της Παρασκευής (21/10/22), στις 23:00 όπου εκεί:

  • Θα σας παρουσιάσω τα δύο προγράμματα που έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να δουλέψουμε πάνω στη μέθοδο αυτή. Το αμυντικό πρόγραμμα (το οποίο συστήνω) και το επιθετικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να βγάλουν αντί για μεροκάματο...μισθό (με προϋποθέσεις)

  • Θα σας δείξω πως από το πρωί της ημέρας, μπορείτε να ξεχωρίσετε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ποια είναι τα ιδανικά παιχνίδια, προκειμένου να έχετε ένα πλάνο και να προγραμματίσετε το ωράριό σας

  • Θα σας δείξω ορισμένα tips προκειμένου να αυξήσετε τα κέρδη σας με τη μέθοδο αυτή ή να περιορίσετε τις απώλειες

Για να μπεις στο LIVE, θα πρέπει να κλείσεις συμμετοχή μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 21:00. Το κόστος είναι 25€ και μπορείς να πάρεις το «εισιτήριό» σου κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφού κλείσεις θέση, θα ειδοποιηθείς από εμένα μέσω e-mail για την επιβεβαίωση. Θα πρέπει να έχεις ένα e-mail της google (gmail) καθώς εκεί θα σου σταλθεί την ώρα του LIVE ο σύνδεσμος που θα σε προσκαλεί στο δωμάτιο. 

Αυτό που πρέπει να έχεις κατά τη διάρκεια του LIVE είναι:

- Μικρόφωνο
- Ηχεία (ή ακουστικά)
- Κάπου να κρατάς σημειώσεις

*** Δεν θέλω κάμερα, άλλωστε θα σας μεταφέρω όλους στον υπολογιστή μου

Συνήθως ο χρόνος στα LIVE είναι περίπου 1-1μιση ώρα, ωστόσο θα καθίσουμε όσο πρέπει, για να μην φύγει κάποιος με απορίες!