Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω συνέχεια. Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσεις στο στοίχημα, είναι να σταματήσεις ό,τι έκανες μέχρι τώρα (αποδεδειγμένα είσαι χαμένος) και να αναζητήσεις νέες μεθόδους. Μη φοβάσαι την αλλαγή συνήθειας! Άλλωστε τί θα αλλάξεις; Θα αλλάξεις μία συνήθεια που μέχρι τώρα σε οδηγεί στη χασούρα και θα την αντικαταστήσεις με μία άλλη συνήθεια! Αυτή... της παρακάτω εικόνας!

Παραπάνω βλέπουμε το ιστορικό των προτάσεων της στήλης "μεροκάματο". Το 52/52 μέχρι τώρα και με ενδεικτικό ζητούμενο κέρδος 10€ ανά αγώνα, έχει αποφέρει στον καθένα μας καθαρά κέρδη πάνω από 1100€ (520€+τα παραπάνω κέρδη με το γκολ σε μαγικό τρίλεπτο-βλέπε σιέλ κουτάκια)


Η μέθοδος πονταρίσματος για το μεροκάματο μας εξασφαλίζει ένα extra εισόδημα κάθε μήνα. Αποδεδειγμένα, μήνες τώρα! Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα αυτή τη στιγμή και το καταλαβαίνουν καθημερινά όλο και περισσότεροι οι οποίοι αποφάσισαν να σταματήσουν να χάνουν!

Προσοχή, αν παίζεις για το χαβαλέ σου, δεν χρειάζεται να γνωρίσεις τη μέθοδο πονταρίσματος για το μεροκάματο. Αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ως στόχο να βγάζουν από το στοίχημα ένα extra εισόδημα κάθε μήνα προκειμένου να καλύψουν ορισμένες πάγιες ανάγκες τους. Πολλοί βγάζουν τα φροντιστήρια των παιδιών τους, άλλοι πληρώνουν με τα κέρδη, το ενοίκιο του σπιτιού τους ενώ κάποιοι άλλοι δεν αγχώνονται καν για το πόσο θα τους έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Τι χρειάζεται κάποιος για να εφαρμόσει τη μέθοδο

Για να εφαρμόσει κανείς την τεχνική για το μεροκάματο, ΔΕΝ χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις. Και για να σας δώσω το μέγεθος των γνώσεων που μπορεί να διαθέτει κάποιος, θα σας πω πως τη συγκεκριμένη στρατηγική πονταρίσματος μπορεί να την εφαρμόσει με ιδιαίτερη επιτυχία ακόμη και κάποιος που δεν ξέρει καν το τί είναι το στοίχημα!!! Ναι, ισχύει, δεν είναι υπερβολή!

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εκπαιδευτείς πάνω στο τρόπο που παίζουμε! Εκεί είναι όλο το "ζουμί". Θα σου πρότεινα να κλείσεις μία On Line συνεδρία μαζί μου (κλικ εδώ) διάρκειας μίας ώρας με σκοπό να του εξηγήσω όλα όσα χρειάζεται να μάθεις προκειμένου να βγάζεις ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ένα extra εισόδημα! Ωστόσο μπορείς και ΔΩΡΕΑΝ να καταλάβεις το τί κάνουμε, διαβάζοντας αυτό το άρθρο και παρακολουθώντας αυτό το βίντεο.