Θα ήθελα, αρχικά, να σας ευχαριστήσω για την αναγνώριση της προσπάθειάς μου. Ειλικρινά δεν περίμενα αυτή τη συμμετοχή σας, όταν έμπαινα στο «buymeacoffe». Τόσο για τα «καφεδάκια» όσο και για τις «αγορές» των «extras» που έχω ανεβάσει. 

Όλο αυτό, μου δίνει δύναμη, όχι μόνο να συνεχίσω, αλλά και να κάνω (σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου) κι άλλα πράγματα. 

Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω (και πάνω σ' αυτο εργάζομαι τις τελευταίες ημέρες) ένα ηλεκτρονικό περιοδικο το οποίο θα είναι για τον παίκτη, το «απόλυτο εργαλείο για το στοίχημα»! 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο... θα το λαμβάνετε στο email σας και θα το κατεβάζετε στο κινητό, tablet ή υπολογιστή σας και θα μπορείτε να ανατρέξτε σ'αυτό οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (θα είναι διαθέσιμο και χωρίς Internet). 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο... θα σας δίνει πληροφορίες για τους αγώνες του κουπονιού... τέτοιες που ΠΟΥΘΕΝΑ έως τώρα δεν μπορείτε να βρείτε, σε κανένα έντυπο, ηλεκτρονικό ή «παραδοσιακό». 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο... δεν θα κουράζει, αντίθετα, θα σας δίνει την πληροφορία που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό... το οποίο - μεταξύ άλλων - θα περιλαμβάνει τα «BEST OF THE BEST» σε εφτά διαφορετικές στοιχηματικές επιλογές (Άσους, Ισοπαλίες, Διπλά, όβερ/άντερ, κλπ), μετά από ανάλυση αριθμητικών δεδομένων που θα κάνουμε με το πρόγραμμα του ΛΟΧΑΓΟΥ πάνω σε τουλάχιστον 150 αγώνες του κουπονιού κάθε φορά!!! 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο... θα περιλαμβάνει επαγγελματίες Tipsters οι οποίοι θα μας μεταφέρουν χρήσιμα TIPS από τις διοργανώσεις που ειδικεύονται!!! 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο...θα σας μεταφέρει την εικόνα της αγοράς, τόσο της Ασίας όσο και της Ευρώπης! 

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο... θα το δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ και αν σας αρέσει, θα μπορείτε να το αγοράζετε κάθε φορά που θα «κυκλοφορεί» με κόστος.... δεκάλεπτες τσίχλες!!!!