Το Wolf Money από την Παρασκευή 2 Απριλίου και κάθε Παρασκευή, θα βγάζει για όλους εσάς… ένα πολυσέλιδο ψηφιακό περιοδικό, το οποίο θα αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο, που θα σας χρησιμεύσει στις «μάχες» σας με τους Μπουκμέικερς!

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο… θα το λαμβάνετε στο email σας και θα το κατεβάζετε στο κινητό, tablet ή υπολογιστή σας και θα μπορείτε να ανατρέξτε σ’αυτό οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (θα είναι διαθέσιμο και χωρίς Internet).

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο… θα σας δίνει πληροφορίες για τους αγώνες του κουπονιού… τέτοιες που ΠΟΥΘΕΝΑ έως τώρα δεν μπορείτε να βρείτε, σε κανένα έντυπο, ηλεκτρονικό ή «παραδοσιακό».

Κατεβάστε >>κλικ εδώ<< το 1ο τεύχος

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο… δεν θα κουράζει, αντίθετα, θα σας δίνει την πληροφορία που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό… το οποίο – μεταξύ άλλων – θα περιλαμβάνει τα «BEST OF THE BEST» σε εφτά διαφορετικές στοιχηματικές επιλογές (Άσους, Ισοπαλίες, Διπλά, όβερ/άντερ, κλπ), μετά από ανάλυση αριθμητικών δεδομένων που θα κάνουμε με το πρόγραμμα του ΛΟΧΑΓΟΥ πάνω σε τουλάχιστον 150 αγώνες του κουπονιού κάθε φορά!!!

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο… θα περιλαμβάνει επαγγελματίες Tipsters οι οποίοι θα μας μεταφέρουν χρήσιμα TIPS από τις διοργανώσεις που ειδικεύονται!!!

Ένα πολυσέλιδο περιοδικό το οποίο… θα το δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ!!!

Κατεβάστε >>κλικ εδώ<< το 1ο τεύχος