Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κατεβάσουν το excel που έχουμε πάνω το πρόγραμμα «TG-L» «Πόσα γκολ θα σημειωθούν στο παιχνίδι;» Πολύ περισσότεροι «βομβαρδίσατε» το e-mail μου με ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Αφήνω εδώ τις απαντήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και ακολουθούν ορισμένες προτάσεις μου (που βγήκαν με αυτό το πρόγραμμα).

  • Η επιλογή των αγώνων γίνεται τυχαία! Το μόνο που προσέχω είναι να μην έχω να κάνω με αγώνες ειδικών συνθηκών, όπως κύπελλα ή Play Offs.

  • Μπορώ να παίξω τόσο Pre Game, όσο και στο LIVE (είδατε χθες στο Telegrham επιτυχημένες προτάσεις και για τις δύο περιπτώσεις).

  • Όχι, δεν ανακαλύψαμε «θυσαυρό». Απλά σας παρουσιάζουμε έναν εύκολο τρόπο για να έχετε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μια εικόνα για το τί πρέπει να περιμένετε από έναν αγώνα. Αυτό σημαίνει πως τα πονταρίσματά σας, δεν πρέπει να ξεφεύγουν και εννοείται πως θα πρέπει να έχετε μία στρατηγική πονταρίσματος και να μην παίζετε ...ανάλογα τα κέφια σας.

  • Τέλος, επειδή πάντα «ψάχνομαι» με σκοπό να γίνει καλύτερη η δουλειά μου, όποια παρέμβαση χρειαστεί το πρόγραμμα θα γίνει και θα σταλθεί ανανεωμένο (και ΔΩΡΕΑΝ) σε όσους έχουν την αρχική έκδοση.

Κατεβάστε το πρόγραμμα κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ
(Υπάρχουν συμβουλές για το τί πρέπει να παίξετε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα σας βγάλει το πρόγραμμα, αλλά και συμβουλές συπλήρωσης)