Μήνυμα ευγνωμοσύνης 🙏🏻

Μήνυμα ευγνωμοσύνης 🙏🏻

Jul 28, 2022

"Εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα έρθεις;" μία φράση που από μικρή άκουγα συχνά. Μία ερώτηση που προσπαθώ να θυμάμαι σε κάθε μου βήμα.

Το 2015 ήταν μια καθοριστική χρονιά για μένα. Η χρονιά που αποφάσισα να παρατήσω την σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο πανεπιστήμιο και να γραφτώ στο Τμήμα Μουσική Και Τραγούδι του @iekdelta360 , κάτι που δεν μετάνιωσα ποτέ μου. Έκτοτε η πορεία ήταν μαγική, ανοδική και όπως ακριβώς την φανταζομουν από μικρό παιδί. Live, συνεντεύξεις, τραγούδια, παραστάσεις, glitter, φώτα, κάμερες, ήχος, ταξίδια και ότι περιέχει η ζωή του performer. Δίδαξα τραγούδι και υποκριτική σε μεγάλους και παιδιά, μεγάλωσα και άνθισα μαζί τους. Έμαθα περισσότερα για μενα και τις δυνατότητες μου. Έγραψα παραπάνω από 150 διαφορετικά τραγούδια για ανθρώπους στο εξωτερικό που δεν γνώρισα ποτέ μου από κοντά κ.α.! Δεν σταμάτησα ούτε μια μέρα ακόμη κι αν ήμουν άρρωστη, τραυματισμένη, τίποτα δεν κατάφερε να με βάλει σε ακινησία. Άλλωστε όπως συνήθως λέω "Αν το θέλεις μπορείς, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες!".

Θυμάμαι την πρώτη μου ημέρα καριέρας. Μία αφορμή για τόσες πολλές δημιουργίες! Έφτιαξα το πρώτο μου καλλιτεχνικό βιογραφικό, βοήθησα τους συμμαθητές μου φτιάχνοντας και τα δικά τους, δημιούργησα αργότερα το @myperfectbio για να μπορούν κι άλλα άτομα να φτιάξουν το βιογραφικό τους, πήγα στην πρώτη μου ακρόαση για το θέατρο και έριξα το πρώτο μου άκυρο σε δουλειά που δεν μου άξιζε. Αργότερα ανέλαβα πρωταγωνιστικούς ρόλους σε musical και θέση υπευθύνου θεατρικής παραγωγής για πρώτη φορά στην ζωή μου. Έζησα την εμπειρία.

Φέτος, 7 χρόνια μετά είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι στην απέναντι θέση του τραπεζιού και ως project manager του @shook_radio να συνομιλώ με παιδιά που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Σίγουρα πολλά από αυτά που μου έφερε η ζωή δεν τα φαντάστηκα ποτέ μου, μα κάθε ένα λιθαράκι ήταν εκεί για τον σκοπό του καί όταν εκείνος εκπληρώθηκε, με οδήγησε στο μονοπάτι που είναι για μένα. Και να σου πω κάτι; Το γουστάρω either way!

Αφιερωμένο στους ανθρώπους που έχω συμπεριλάβει και σε πολλούς ακόμη γιατί με βοηθήσατε σε κάθε βήμα! Σας σκέφτομαι και σας ευχαριστώ παντοτινά! 

Enjoy this post?

Buy Charikleia Mari Amersa a coffee

More from Charikleia Mari Amersa