NU Boyana Film Studios - Μάθε τα πάντα γ ...

NU Boyana Film Studios - Μάθε τα πάντα για τον κινηματογράφο!

Sep 28, 2022

Γεια σου αγαπημένο μου ακολουθάκι! Εύχομαι να είσαι καλά!

Αν με ακολουθείς στα social media τότε πρέπει να γνωρίζεις ήδη για να εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στον κινηματογράφο που προσφέρουν τα NU Boyana Film Studios μέσω της Film Forge! Είχα την ευκαιρία τον προηγούμενο μήνα να επενδύσω σε δύο από αυτά τα courses και να λάβω βεβαίωση συμμετοχής σε ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του κόσμου όπου έχουν γυριστεί ταινιές όπως οι Expendables και βίντεο κλίπ όπως της Dua Lipa και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

Μέσα από την εμπειρία μου αυτή γνώρισα εκπληκτικούς ανθρώπους και επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι όχι μόνο μας δίδαξαν αλλά μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την τέχνη τους με μία hands on διαδικασία την οποία αποφάσισα να συνεχίσω να βιώνω και αυτόν τον μήνα. Με αφορμή λοιπόν την σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων τους δημιούργησαν μία σειρά από μαθήματα τα οποία θα μπορέσεις να κάνεις πρακτική αμέσως μετά την παρακολούθηση πάνω στο Fashion Show και την συναυλία του 50 cent που ετοιμάζουν στις αρχές Οκτωμβρίου! Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις και να αποκτήσεις βεβαίωση παρακολούθησης αλλά και άμεση εμπειρία στον χώρο ρίξε μία ματιά στα μαθήματα και στην φόρμα συμμετοχής συμπεριέλαβε το όνομα μου για να ξέρουν ότι είσαι από εμένα ;)

Παρακάτω θα βρεις και σχετικό βιντεάκι που σου εξηγώ τα πάντα για τα μαθήματα αυτά. Δες το και άφησε μου σχόλιο με τις ερωτήσεις σου για να σε βοηθήσω σε ότι μπορεί να χρειάζεσαι!


Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να μου στείλεις απάντηση είτε εδώ είτε στο instagram @charikleia_mari.

Σε χαιρετώ!

Enjoy this post?

Buy Charikleia Mari Amersa a coffee

More from Charikleia Mari Amersa