Buy Danyi Andrea a csésze kávé :)

x
1
3
5

Szia! 👋

A podcast sorozatot azért indítottam el, mert tanítványaim és ismeröseim körében úgy tapasztalom, hogy azoknak, akik fejleszteni szeretnék üzleti angoltudásukat – mint a vállalkozásukban vagy multinacionális cégeknél dolgozó szakemberek - nagyon kevés idejük van arra, hogy naponta több órát foglalkozzanak az angollal.

Ezért azt találtam ki, hogy rövid, 5-10 perces podcastokat készítek, amelyben minden alkalommal üzleti angol témákkal, területekkel foglalkozunk, gyakorlatias megközelítésben. Az adások alatt hasznos kifejezésekröl, idiómákról fogok beszélni, nyelvtani tippeket és ötletet szeretnék átadni.


Úgy gondolom, ez a rövid idökeret a mai rohanó világban viszonylag kellemes és jól befogadható, mert ennyi idönk talán akad egy csésze kávé vagy tea mellett, de a kár autóvezetés közben is meghallgatható.

A podcastokban igyekszem majd minél több hasznos angol kifejezést átadni, amelyeket, ha hangosan kimondjátok és megismétlitek, sokkal könnyebben megragadnak, így gyorsabban tudjátok alkalmazni valódi üzleti helyzetekben is.

Remélem, velem tartotok!

Ha hasznosnak találod a podcastomat,  meghívhatsz egy kávéra! Köszönöm!

Support Danyi Andrea
You’ll be charged

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.

Danyi Andrea

You’ll be charged

Enter a fair price

1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.