Buy Panni David a coffee

x
1
3
5

Panni vagyok és jelenleg Erdélyben, a szülőfalumban élek. Azért írom, hogy jelenleg, mert éltem már Budapesten és Izlandon is, a párkapcsolatom miatt pedig lehet, hogy fog ez a lista még bővülni a jövőben. 2011 óta írok blogot, bár az elején inkább inspirációs gyűjteménynek használtam, kevesebb személyes bejegyzést osztottam meg. Ez néhány éve megváltozott, azóta beszámolok az utazásaimról, a mindennapjaimról, a munkámról, a hitemről, az olvasmányaimról, filmélményeimről.
Ez az oldal a blog és az instagram galériám kiegészítése, ahol támogatni tudod a munkámat. November óta itthonról, a saját vállalkozásomon dolgozok, amelynek a kreatív tartalomgyártás az alapja. A tartalomgyártás egy csúnya szó, amit ez igazából jelent, az az, hogy írok, fotózok, folyamatosan képzem magam és tapasztalataimat megosztom veletek is. Emellett a csend/élet tudatos életmód magazin alapítója és főszerkesztője is vagyok, de ez az oldal a személyes munkáimhoz kapcsolódik.

Kiskorom óta tudom, hogy a kreativitásomból szeretnék megélni, akkor kezdtem el írni is. A hosszabb távú cél, hogy könyveket írjak, emellett gondolkodom egy podcast indításán is, illetve a párommal szeretnénk majd egy youtube csatornát is. Mindez természetesen rengeteg idő és energia, és attól még, hogy szívből, lelkesen csinálom, természetesen finanszírozni is kell valamiből. Ezért döntöttem úgy, hogy regisztrálok erre az oldalra, ahol - hogyha értékesnek tartod azt, amit csinálok - anyagi hozzájárulásoddal is támogathatod.

Köszönöm, hogy itt vagy, hogy olvasol és hogyha úgy döntesz, hogy veszel nekem egy kávét!
Support Panni David
You’ll be charged

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.

Panni David

You’ll be charged

Enter a fair price

1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.