Become a member

€5 per month
€50 per year
Dingen doener.
5
Per month
- Toegang tot mijn maandelijkse Podcast.
- Je naam in de aftiteling van elke video.
- Mee met de halfjaarlijkse 'Dingen doen' Social ride!
Support me on a monthly basis
Support me on a monthly basis
Unlock exclusive posts and messages
Unlock exclusive posts and messages
Shout out for new members
Shout out for new members

Already a member? Log in here

Heel Spannend!

Ik wil mijn werk als filmpjesmaker/dingen doener naar het volgende niveau tillen. Wat voor mij zeven maanden terug begon als een experiment om uit mijn coronadepressie te komen is nu uitgegroeid tot iets veel groters. Het kan raar lopen... 😅Maar ik durf nu wel te zeggen dat dit mijn passie is geworden.

Groeien kan anno 2021 alleen niet zonder jullie hulp. Daarom kan je vanaf nu een Dingen doener worden!

Voor 5 euro per maand krijg jij toegang tot meer content en mag jij je met trots een Dingen Doener noemen!

Krijg toegang tot mijn maandelijkse podcast speciaal en enkel voor dingen doeners. Hier ga ik dieper op onderwerpen in, schuiven gasten aan en krijg je een stuk meer 'behind the scenes.' Oh, en je weet direct als eerste wat er aan komt!

- Krijg toegang tot volledige interviews en extra's. Wil jij meer dan een filmpje van 10 minuten en wil jij een langer format? Via dit kanaal plaats ik volledige interviews. Niet de geknipte versies die je kent via mijn Youtube kanaal.

-Je naam in elke video. Een teken van dankbaarheid van mij. Jij helpt mij tenminste mijn passie uit te oefenen, en dat mogen de mensen best weten.

- Korting op merch. Er komt merch aan! Denk aan shirts, koerspetjes, bidons etc. etc. Het gaat nog even duren maar het komt er aan. Ook zal er een shirt komen enkel voor Dingen doeners!

- Meer! Dit medium staat nog behoorlijk in zijn kinderschoenen dus er komt echt nog een stuk meer aan.

Ik hoop dat je wat ziet in deze volgende stap en je wat van je zuurverdiende geld wilt stoppen in het Dingen Doenersvak. Weet dat jouw geld gaat naar de verbetering van mijn video's en dat je dit ook echt terug gaat zien.

Wil je wel wat bijdragen maar zit je liever niet vast aan een Abonnement? Dat kan ook! Klik rechts op Support om een eenmalige donatie te doen, of stort iets op:

NL79INGB0007792063

t.n.v. Douwe Doet Dingen

Helden zijn jullie.

Douwe Doorduin.