Buy Drops of Rainbow a book

📖
x
1
3
5

Здравей!

Казвам се Ана и те каня да се потопиш заедно с мен в необятните пространства на реалността си - и чрез това да започнеш да изграждаш света си, отвътре и отвън, по свой автентичен начин.

„Капчици дъга“ е пространство за себеизследване и опознаване на заобикалящия ни свят през дълбокото и лично свързване с различни негови аспекти.

В съвременния живот дотолкова сме привикнали информацията и отговорите да идват отвън, от други хора, книги, посредници от всевъзможен порядък, че за много въпроси не ни хрумва да потърсим знанието в себе си.

А ние сме деца на вселената, телата ни са изградени от звезден прах и останки от галактически експлозии и съдържат цялата мъдрост, която ни е нужна. Остава само да се свържем с нея, да се вгледаме навътре и да почерпим от извора на знанието.

Тук ще откриеш покани за групови срещи за споделяне и подкрепа, за медитация и какаозаписи на водени медитации с различна тематика, звуци от различни инструменти и други ресурси, които да подпомогнат пътуването ти навътре. Освен това ти предлагам и ежеседмична мъдрост и насоки с картите на Мистичния оракул.

Цялото налично съдържание на „Капчици дъга“, заедно с живите групови сесии (присъствено и онлайн), е свободно за ползване. Надявам се да откриеш нещичко за себе си в него и в замяна да ме подкрепиш финансово с месечен абонамент (Membership) или еднократно (Support).

Дарените средства ще ми позволят да отделям повече време за подготовка и провеждане на групови срещи за споделяне и за медитация, както и за създаване на ново съдържание в блога и подкаста. А като цяло - и да продължавам да се развивам в сферата на себе- и светоопознаването, която с такава радост споделям и с теб.

Ако пък пожелаеш и да изследваме заедно личния ти път и да търсим мостовете по него, избери вариант с включени индивидуални сесии - и заповядай да откриваме заедно магията на живота ти.

Научи повече на страниците на „Капчици дъга“. Сподели и с приятели.

Благодаря ти, че сме заедно!