Дни след раждането на новото слънце и в навечерието на Коледа те каня да споделим едно незабравимо преживяване: да нощуваме под звуците на гонгове и други свещени инструменти, да позволим на магията на Рождество да оживее чрез нас и да си позволим да се събудим обновени, пораснали, обогатени... Преродени.

Кога: от 22:00 ч. на 24.12. до 08:00 ч. на 25.12.

Къде: Тимшел Йога, гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Бреза 6

Обмен: 60 лв. (при ранно записване и капариране до 16.12.: 50 лв.; пакет нощна гонг баня и какао церемония: 80 лв.)

Запази своето място на: тел. 0888 399 727 (също по Вайбър и Телеграм)

ВАЖНО: Участието в нощната сесия се гарантира с капаро. Записванията спират след запълване на капацитета на залата.

Какво да си носиш:

  • удобно, нестягащо облекло

  • шалте, спален чувал, възглавница и всичко, каквото ти е нужно за комфорта на тялото

  • вода за пиене и за зареждане с вибрациите на гонговете (можеш да вземеш и по-голямо количество, което да отнесеш вкъщи и да споделиш с близките си)

  • лични вещи с енергийна стойност - кристали, оракули и каквото друго ти е на сърце

  • ядки, плодове или други дребни вкусотии, които да споделим на сутринта

С какво нощната сесия е различна от вечерната

През нощта прекарваме дълги часове, потопени в звук и вибрация и изпитваме разнообразие от състояния на съзнанието: будуваме, пътуваме съзнателно, медитираме, спим... и преливаме многократно между всички тези състояния според нуждите на личния ни процес.

Това отваря пред нас възможност да изследваме вътрешната си територия в дълбочина, която ни е по-трудно достъпна при нормални обстоятелства и в по-кратки звукови сесии. Преминаваме също така през редица лични теми, които преливат естествено една в друга и получаваме осъзнавания и път напред.

Едновременно с това тялото ни се пречиства и освобождава от натрупан стрес, задържани и непреработени емоции, токсини и от всичко онова, което имаме да оставим зад себе си. По този начин инструментите ни подкрепят да завибрираме на честотите на естественото си състояние: хармония.

Как ще протече нощта

Отваряме вратите в 22:00 и е желателно до 22:30 всички да сме на място, за да си подредим личното пространство и да се настаним в готовност за началото. През това време също ще се запознаем и ще поговорим за предстоящото. Звуковата баня започва в 23:00 и ще продължи до ранните часове на следващия ден, според енергиите на момента. Остатъка от времето до развиделяване ще прекараме в дълбок, пречистващ и освобождаващ сън в заредената атмосфера на залата. Когато се събудим, ще се поздравим с личното си Рождество, ще пием чай, ще закусим с даровете, които всеки е донесъл, ще споделим впечатления от преживяното и най-късно в 8:00 ще се разделим с пожелание за вълшебни, светли празници.

За водещата

Ана е търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ѝ е да те съпровожда, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създава за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

И в груповите, и в индивидуалните си сесии използва разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.

Потапя се за първи път в магията на гонговете през 2017 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгръща в път към работата със звук и вибрация. През следващата година започва да практикува интензивно с шамански тъпан, после добавя тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ѝ се появяват и двата гонга, символи на сърцето и душата.