Drops of Rainbow
is
4 supporters

[21.01. | 19:30] Звукова баня с гонгове и тибетски купи „От Сърце и Душа“

Dec 27, 2022

В разгара на януарското новолуние те каня да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи и други свещени инструменти. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш, да погледнеш дълбоко навътре и да получиш яснота за онова, което светът отразява към теб.

Кога: събота, 21 януари 2023, 19:30 - 21:00 ч.

Къде: Тимшел Йога, гр. София, ж.к. Лозенец, ул. Бреза 6

Обмен: 20 лв.

Запази своето място на: тел. 0888 399 727 (също по Вайбър и Телеграм)

Какво да си носиш:
- топло, удобно, нестягащо облекло
- одеало или плътен шал
- вода за пиене и за зареждане с вибрациите на гонговете
- лични вещи с енергийна стойност - кристали, оракули и каквото друго ти е на сърце

Защо да си подариш звукова баня:

Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.

Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

От Сърце и Душа

Всеки удар на гонга „Сърцето“ ни облива с вибрация, която ни свързва с ударите на собственото ни сърце. Звукът, който се носи дълго след това, напомня движението на кръвта във вените ни. Дълбоките тонове ни заземяват и ни насочват да погледнем на света, на хората и ситуациите в живота си през призмата на сърцето; да осветим пътя си напред с чистата и безусловна любов, която носим в себе си… която сме.

„Душата“ е планетарен гонг, синхронизиран с честотата на трептене на астероида Психея, намиращ се в астероидния пояс между Марс и Юпитер. Наречен е на богинята на душата – родена смъртна, влюбила се в бог и преминала тежки изпитания, за да сподели с него вечността. Високите вибрации на гонга ни издигат в състояние, в което се доближаваме до висшия си Аз и можем да получим яснота за изборите на душата си.

Двата гонга се допълват прекрасно в това да ни подкрепят по пътя на свързването – със себе си, с тялото си, с другите и света; водят ни към хармонизиране на здравето ни на физическо, емоционално и психично ниво; пренастройват ни на честотите на истинската ни същност. Всяко пътуване с тях е магия, която се разгръща във времето и нежно, полека ни връща към живот в най-естественото ни състояние на мир и любов.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

Очаквам те! <3

За водещата

Определям се като търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

И в груповите, и в индивидуалните си сесии използвам разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.

Потопих се за първи път в магията на гонговете през 2017 г. и очарованието от тази среща постепенно се разгърна в път към работата със звук и вибрация. През следващата година започнах да практикувам интензивно с шамански тъпан, после добавих тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ми се появиха и двата гонга, символи на сърцето и душата.

Enjoy this post?
Buy Drops of Rainbow a coffee
Sign up or Log in to leave a comment.