Вече можеш да си доставиш „Капчици дъга“ където и да се намираш - чрез удивителното свойство на интернет да ни свързва отвъд времето и пространството. Заповядай в YouTube през януари и февруари на ежеседмична звукова баня с гонга Сърцето - един час, в който ще се пренесем отвъд обичайната реалност на ежедневието, ще се изкъпем в магичното вибрационно поле, създавано от инструмента, ще се пречистим и освежим. Сесиите ще се излъчват на живо, в реално време, а ако нямаш възможност да се включиш в този час, запис от сесията ще остане достъпен за теб в канала.

Кога: всяка сряда, 12:30 - 13:30 ч.

Къде: live stream в YouTube канала Drops of Rainbow

Обмен: свободен достъп

Ако тези излъчвания ти допадат и желаеш да подкрепиш дейността ми финансово, можеш да го направиш на:

Благодаря ти, че сме заедно!

Защо да си подарим звукова баня

Вълшебните звуци на гонга ще ни пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в нас да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ни добруване.

Гласът на инструмента хармонизира ума и подпомага освобождаването от натрапчиви мисли, балансира емоциите и ни съдейства да се свържем по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

По време на сесията е възможно да потънем в спонтанна медитация и да получим осъзнавания за важни за нас ситуации и взаимоотношения, както и да достигнем до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намерим път напред към бъдещето си.

За мен

Определям се като търсач и изследовател на себе си, на своя вътрешен свят. Призванието ми е да те съпровождам, докато откриваш всичко онова, за което копнееш и което кара душата ти да пее. Да създавам за теб пространства за свързване – със себе си, с другите, със света…

И в груповите, и в индивидуалните си сесии използвам разнообразие от инструменти за себепознание и личностно развитие, медитация, шамански практики за изцеление на тялото и душата, звукотерапия, енергийно лечение и други.

Потопих се за първи път в магията на гонговете през 2017 г., а с церемониалното какао се запознах година по-късно. Очарованието от тези срещи постепенно се разгърна в път към работата със звук и вибрация, както и с растението-учител. Скоро след това започнах да практикувам интензивно с шамански тъпан, после добавих тибетски купи, а през лятото на 2021 г. сред инструментите ми се появиха и двата гонга, символи на Сърцето и Душата. Мелодиите, които претворявам с тях, отварят път на свобода, творческо себеизразяване, свързаност и неподправена радост от живота.