Drops of Rainbow
is
4 supporters

Каня те на: Индивидуална звукотерапия с тибетски пеещи купи

Jul 29, 2021

Каня те на индивидуална звукотерапевтична сесия с тибетски пеещи купи, шамански тъпан, коши камбанки и други свещени инструменти. Подари си един час само за теб – час, в който да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се изкъпеш в магичното вибрационно поле, създавано от инструментите, да се пречистиш и освежиш.

Защо звукотерапия:

Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.

Вибрациите на купите, поставени в близост до тялото ти или директно върху него, го предразполагат да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

Ако желаеш, звукотерапията може да се комбинира с Рейки или друга енергийна лечебна работа. Терапевтичните ефекти на различните практики взаимно се подпомагат и допълват за достигане на оптимален ефект, който да се задържи и развива във времето.

По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

Ако предложението те привлича, запази си час още сега или се свържи с мен за повече информация.

Ако ли пък звукотерапията не е твоето нещо, или не можеш да се възползваш от предложението по някаква причина, ето с какво друго мога да съм ти полезна (онлайн и на живо в София):

- индивидуални срещи-разговор с фокус върху твоя емоционален свят и откриването на пътечки към радостта в него;

- индивидуална водена медитация или звукова баня по твоя актуална житейска тема;

- индивидуална какао церемония (само на живо в София);

- групови сесии за споделяне и подкрепа;

- групови сесии за звукова баня или водена медитация;

- групова какао церемония (само на живо в София).

Научи повече за предложенията, които имам за теб.

Очаквам те! Сподели и с приятели.

Enjoy this post?
Buy Drops of Rainbow a coffee
Sign up or Log in to leave a comment.