Каня те да се изкъпем заедно в магичното звуково и вибрационно поле, създавано от гонгове, тибетски пеещи купи и други свещени инструменти. Подари си време само за теб – време, в което да се пренесеш отвъд обичайната реалност на ежедневието, да се пречистиш и освежиш.

Кога: неделя, 24 октомври, 17:00 - 18:30 ч.

Къде: в централната част на София

Вход: дарение

ВАЖНО: Пространството ни е малко и местата за групова работа са силно ограничени. Запази своето, като отговориш директно на това писмо или по някой от каналите за връзка с мен.

Какво да си носиш:

- удобно, нестягащо облекло, желателно с шал или връхна дреха - по време на подобни практики тялото изстива бързо;

- шалте или одеало за постилане;

- вода.

В допълнение, каня те да се насладиш и на ползите от индивидуална звукотерапевтична сесия, в която ще имаме възможност да насочим енергията на инструментите към тема, актуална лично за теб в този момент. Избери и запази удобен за теб час според актуалния календар.

Защо да си подариш звукова баня:

Вълшебните звуци на инструментите ще те пренесат в изменено състояние на съзнанието, което отваря възможност в теб да се активират лечебни процеси, засягащи както физическото, така и психичното и емоционалното ти добруване.

Вибрациите предразполагат тялото да се потопи в дълбока релаксация и да се „рестартира“, като излезе от стресовия режим на забързаното ни ежедневие. Гласовете на инструментите хармонизират ума и подпомагат освобождаването от натрапчиви мисли, балансират емоциите и ти съдействат да се свържеш по здравословен начин с чувства, които са останали потиснати.

Индивидуалната звукотерапия може да се комбинира с Рейки или друга енергийна лечебна работа. Терапевтичните ефекти на различните практики взаимно се подпомагат и допълват за достигане на оптимален ефект, който да се задържи и развива във времето.

По време на сесията е възможно да потънеш в спонтанна медитация и да получиш осъзнавания за важни за теб ситуации и взаимоотношения, както и да достигнеш до недостъпни за рационалния ум решения на заплетени казуси. Или най-общо казано, да намериш път напред към бъдещето си.

Звучи интересно и полезно, нали? Заповядай да видим заедно как се случва магията!

Очаквам те!