Заповядай да се гмурнем заедно в едно приключение, наречено „Игра на НЕСЛУЧАЙНОСТИ“. Това е нов инструмент в торбичката ми с вълшебства за свързване. Позволи си да се докоснеш до него и да усетиш силата му да те води по пътя към себе си.

По един магичен начин, докато се забавляваме с играта, неусетно пред нас ще се разкриват подробности от вътрешния ни свят, ще се подреждат досега несвързани парчета от личния ни пъзел и ще се разкриват следващи стъпки от пътя ни.

Кога: вторник, 26 октомври, 18:30 - 21:30 ч.

Къде: в централната част на София

Вход: дарение

ВАЖНО: Играта (във формата, в която ще я играем през тази сесия) предполага до седем участника. Запази своето място, като отговориш директно на това писмо или по някой от каналите за връзка с мен.

Очаквам те - ще ми е радост да сме заедно!

~

Научи повече за играта, както е описана от създателите ѝ:

„Игра на НЕСЛУЧАЙНОСТИ“ е полезна и забавна настолна игра, която подкрепя всеки да опознае по-дълбоко себе си. Процес на освобождаване от тежестите, ограниченията и илюзиите, които носим. Процес на себеоткриване чрез вътрешния ПътеВодител. А пътят - той е изпълнен с неслучайни предизвикателства, осъзнавания, събаряния на стени, с много смях, прегръдки и каквото още вие сътворите!

В първи кръг - „Огледалото“ се оглеждаме в дълбочина в света, в който живеем – изчистваме бариерите, които спират реализирането на висшия ни потенциал. Чрез картите на „неслучайности“, които си теглим, се оглеждаме в модели, страхове, илюзии, техните проявления и причини. Докосваме се до различни възможности за трансформация и се свързваме с личния си извор на сила.

снимка: от страницата на играта