Привет,

Днес идвам при теб с новина и с вълнуващи предложения!

Новината е, че до края на януари си взимам почивка от иницииране на отворени събития. Планирала съм през този период да премина през още няколко надграждащи обучения и вярвам, че вложеното ще се върне към теб в дейностите, които споделям.

А вълнуващото е, че посвещавам цялото си налично време и внимание на подготовка и провеждане на заявени от теб групови и индивидуални сесии, точно каквито си ги представяш.

Каня те да си подариш специални моменти за специалните си поводи! Ще организирам за теб и твоите близки хора магична церемония по ваш вкус.

Получавате групово преживяване с голям заряд - да ви даде ключови насоки по актуални житейски теми, да надгради взаимната ви свързаност и да отвори нови врати в отношенията ви.

Можеш да избираш и да комбинираш измежду практики с различно естество и продължителност. Подробности за всяка можеш да откриеш в секции Услуги и Събития на страницата ми. Твоята лична комбинация ще съобразим с особеностите и предпочитанията на групата. Дори да нямаш предварителна идея, не се колебай да опиташ - заедно ще определим най-подходящия вариант.

Ето най-общо от какво можеш да избираш:

  • какао церемония,

  • звукова баня с гонг и тибетски купи,

  • разнообразни водени медитации,

  • шамански пътувания и

  • игри за себепознание.

Можеш да изследваш и лично всяка от практиките в индивидуален формат - независимо дали имаш намерение да споделиш преживяното и наученото със свои близки впоследствие. Също като при групите, можем да комбинираме всичко изброено, или пък да се спрем на среща-разговор по актуална за теб тема. А ако имаш близък, който би се зарадвал на трансформиращо преживяване, една възможност е да му подариш сесия по твой избор.

Оставам на разположение и за съучастие в споделени събития. Ако и ти като мен организираш групови трансформиращи преживявания и ти се струва възможно да комбинираме уменията си, ще ми е радост заедно да сътворим нещо ново в подкрепа на други, търсещи пътя си.

Докосна ли те някое от предложенията? Свържи се с мен и ще ти разкажа повече за магията, скрита в тях.

Очаквам те!