Become a member

$5 per month
$50 per year
Membership
$5
Per month
Vei fi notificat/ă prin e-mail atunci când sunt publicate postări noi numai pentru membri.
Ai prioritate la ofertele noastre, fiind prima/ul care primeste newsletter-ul nostru cu Flash Deals, astfel poți prinde super oferta.
Primești gratuit broșura Sedentarismul - o problemă a vieții moderne. Cum să rămâi sănătos.

Already a member? Log in here

FEATURED EXTRAS

Sunt a doua generație de medici din familia mea și tatăl meu m-a inspirat să urmez această carieră. A fi medic oferă nenumărate oportunități și privilegiul imens de a ajuta la îmbunătățirea vieții pacienților de toate vârstele. Eu cred că medicina de azi constă în mod esenţial în a aduce pacientului patru calităţi: pace, speranţă, bucurie şi încredere. Este important să facem trecerea de la medicina care se potrivește la toți, la medicina adaptată cerințelor pacientului și nu bolii. Aceasta face parte din felul meu și a echipei medicale de a face lucrurile un pic diferit pentru ca tu, pacientul, să rămâi întodeauna în centrul atenției noastre.


Buletinul meu informativ este creat în fiecare săptămână și trimis gratuit în căsuța de e-mail în fiecare săptămână. Dacă vă place ceea ce fac, sper că veți lua în considerare sprijinirea muncii mele - doar pentru costul unei cafele.