Sinds december 2019 ben ik bezig met mijn human design experiment als een 6/2 splenic quad right projector. In 2020 heb ik de chart van mijn dochter laten maken en pas ik human design toe als enige wijze waarop ik navigeer, geen gewenste sociale reacties of oude ideeen doorgeven maar me bewust blijven van deze conditionering bij mijzelf, en haar laten groeien in haar design , zonder oordeel over mijn oude conditionering of haar eigenheid. Veel van mijn opvoeding bestaat nu uit observeren en bewust worden en haar helpen door te volgen. Zij is een 3/5 sacrale generator prr drl.

Oorspronkelijk was human design ook bedoeld om de kinderen in hun unieke design en authoriteit groot te brengen. Voor volwassenen duurt het veel langer om een deconditionering aan te gaan. Met name voor projectors is het een enorme klus om te breken met homogene ideeën over werken, leven, relaties. Omdat wij leven als een non energie type in een wereld van energie types ( generators )

In december 2021 had ik mijn eigen human design reading. Ik ben heel dankbaar voor deze Reading en eigenlijk is het een in werking zetten van een diep transformatie proces.

Hoe ik mijn deconditioning ervaar, is als diep intensief en helend.

Zelfliefde, zelfzorg , hoe vaak hoor je deze woorden niet. Maar wat als je ze echt mag gaan leven?

Voor mijn gevoel gaat dit deconditioneren jaren duren want hoe diep zit onze conditionering in lagen en lagen.

Geen haast, iets wat ik erg fijn vind, misschien zeker ook met mijn open centra head en Root. ( pressure centers )

Het toepassen van Human Design in de begeleiding van kinderen is indrukwekkend. Tegenwoordig is het soms mijn eigen kind dat door haar enorme authenticiteit mij herinnert aan mijn design ! Zij luistert heel goed naar haar authoriteit en is niet gewend deze in te leveren. Eveneens met eten ( taste closed ) lijkt er geen periode van deconditioning nodig. Terwijl bij volwassenen dit jaren duurt.

Wat echt nodig is in het avontuur van human design aan je kinderen doorgeven, is zelf in het experiment zijn. Het lijkt me anders vrijwel onmogelijk omdat het gaat om ervaren, experimenteren en niet om kennis en leren.

Ik geniet enorm van het avontuur met overigens twee 3/5 generator kinderen 🙂