Buy Filantro a coffee

x
1
3
5

Noi suntem Filantro și dorim să facem binele mai bine. Primul nostru proiect este o aplicație pentru donații care pleacă de la ideea de altruism eficace.

Misiune

Filantro este un demers de antreprenoriat social, centrat în jurul altruismului eficace și al managementului de impact, care își propune să fie un amplificator al resurselor utilizate pentru a crea schimbări în societate.

Viziune

Dorim să fim un partener pe termen lung al indivizilor și organizațiilor care își propun să devină din ce în ce mai eficienți în generarea unui impact pozitiv asupra mediului și societății. Scopul nostru este să amplificăm aportul donatorilor, ONG-urilor și companiilor prin utilizarea tehnologiei și a datelor care reflectă eficiența metodelor aplicate.

Planul Nostru

Faza I: Crearea unui cadru de evaluare a impactului organizațiilor și agregarea celor mai eficiente într-o aplicație pentru donații. În acest pas ne asumăm rolul de “gatekeeper” și dorim să creăm o aplicație mobilă prin care cei interesați să doneze pot direcționa resurse către proiecte care au impact peste medie.

Faza II: Maturizarea unui cadru complex și coerent de evaluare și eficientizare a impactului organizațiilor. Publicarea cadrului și începerea colaborării cu acestea pe termen lung, cu scopul amplificării atât a impactului pozitiv în societate, cât și a testării și îmbunătățirii continue a cadrului aplicat.

Faza III: Utilizarea principiilor și datelor rezultate din cercetare, în sensul direcționării de fonduri substanțiale către organizațiile și proiectele care au dovedit că au o eficiență ieșită din comun și impact social cu mult peste medie.