FOG
12 donateurs
Що таке "намагаюся..." і не тільки?

Що таке "намагаюся..." і не тільки?

Jul 20, 2023

Всім привіт.

Отже, трішки новин. Після посту "Об'ява", як ви вже могли помітити я змінила оформлення, додала мембершіп та почала переносити все сюди.

Очікувалося, що багато чого, хоч і перенесеться, але все одно буде залишатися там де було, як архів.

Проте стався конфлікт інтересів та принципів, тому все ж таки збираюся повністю сюди переїхати, і все інше просто видалити з кінцями.

Що таке "намагаюся...?

Також, я запустила новий блог на "купи мені каву". Спершу очікувалося, що все буде тут, проте це не зручно, бо ніхто не може вибрати два різних рівні. Потім думала зробити закритий блог окремо і просто давати посилання. Проте конфлікт принципів і я більше не можу там щось робити. І тут я подумала що можна буде зробити просто новий блог тут, на "купи мені каву", адже це поки що єдина платформа, яка не намагається мене заблокувати тільки через те що я українка. Так, можливо тут не так зручно, як ще десь, проте тут поки що надійно.

Отже, як отримати доступ до блогу та таємного каналу в телеграмі?

Перший варіант тут.

Другий варіант тут.

Рекомендую вам все робити через оформлення мембершіпу. Так і зручніше, і вам, і мені. І він виходить дешевшим. Пізніше можуть бути зміни в назві рівнів, бо я просто там нічого ще не придумала. Ціна залишається такою самою.

Також є ще третій варіант. Оформити тут діамантовий, або нескінченний рівень. І я сама вашу пошту, на яку оформлений рівень, додам до блогу.

Також зверніть увагу, що кругом є ліміти, скільки людей може приєднатися.

Отже, а про що ж це блог та канал в телеграмі?

В блозі та на каналі я буду писати, як я намагаюся привести життя в порядок, проте в мене нічого не виходить. Телеграм канал я вже активно веду. А ось в блог ще поки що нічого не написала, тому приєднуйтеся, будете тут з самого початку.

Також я очікую, що всі ці матеріали, що я назбираю, намагаючись привести життя в порядок, я використаю для продовження "Трішечки тайм-менеджменту".

Чому я намагаюся привести життя в порядок?

Тому що зараз я зовсім не продуктивна, також депресії з'їдає мене. І тому я шукаю гарні методи як все подолати, і як все налагодити.

І на рахунок депресії — це не сама депресія, а більше як наслідок чи симптом хвороби. Тому, так, ліки я п'ю. Проте потрібно не тільки пити ліки, а хоч трішки щось робити.

Тобто завжди мають бути два пункти: ліки та дії. Дії та ліки. Навіть просто сходити на вулицю та подихати повітрям. Це допомогає при різних хворобах, але для цього потрібно зробити дії. Тому так, дії та ліки.

Для чого все це створено?

І ось, ви зможете слідкувати за тим що я буду робити, знаходити щось цікаве та корисне для себе, і одночасно бути моєю мотивацією. А я зможу структурувати свої думки та збирати на ліки. Бо мені потрібні ліки не тільки по психіатрії, а ще і щоб знову пройти курс лікування для печінки, та вилікувати свої десь 10 зубів (якщо не більше). В нас буде така собі синергія.

Закінчення

В будь-якому випадку, підписуйтеся на безплатний варіант "намагаюся", можливо щось і напишу для всіх.

Також підписуйтеся на цей "купи мені каву". Там зверху буде кнопочка. І не забувайте ділитися цією сторінкою з іншими (звичайно, якщо ви цього бажаєте).

Всім мирного неба!

Vous aimez cette publication ?

Achetez un café à FOG

More from FOG