Buy gamer365 a coffee

x
1
3
5

Hello!

Ugyan a Gamer365 szellemisége még mindig a régi, de a világ és az online piac is halad előre. Külön írást igényelne, hogy bemutassuk a forrásaink feltárásának és kialakításának folyamatát, ahogy az online marketing, a hirdetési piac és a tartalomszolgáltatás, mint ipar alakult és most is folyamatosan változik.

Mi is újulunk, megújulunk, viszont nem szeretnénk feltétlenül követni az összes aktuális trendet; 2006-ban elköteleztük magunkat a minőségi és egyedi hangvételű tartalom szolgáltatása mellett és ezen továbbra sem szeretnénk változtatni! Hogy a Gamer365 színvonalát biztosan tartani tudjuk, most úgy látjuk, hogy szükségünk van a Te hozzájárulásodra is! Hogy egy kávéra hívsz minket, vagy Robotmajmot kényeztetnéd egy kis extra olajozással, az már csak rajtad múlik!

Mire használjuk a támogatásotokat?

A Gamer365 kiadójaként működő cég (365 Media Kft.) fenntartása bizony költségekkel jár. A Gamer365 technikai fenntartása - folyamatos fejlesztés, szerverhosting - szintén büdzsét igényel.

De a legfontosabb nyilván a tartalom. Az a tartalom amire továbbra is igazán büszkék vagyunk. Az egykoron fiatal, lelkes csapatunk az elmúlt 15 évben bizony veletek együtt nőtt fel. Még mindig lelkesek vagyunk, de most már korosabb, érettebb és profibb csajok és srácok írják, szerkesztik a Gamer365-öt, akik erre továbbra sem munkaként, hanem napi kikapcsolódásként, hobbiként tekintenek. A közös hobbink amúgy is költséges (ezt nyilván ti is tudjátok), ezért az oldal fenntartása és fejlesztése önerőből nem feltétlen megy a fentebb vázolt piaci változások miatt is. Ezért, ha a tartalom készítés finanszírozásába a Gamer365 olvasói is be tudnak szállni, akkor megpróbálhatjuk mindig modern technikával hozni azt a stílust és tartalmat, amit elvártok tőlünk, a mára elhatalmasodó bulvár bullshit nélkül, a lényegre, az érdekes és értékes játékokra koncentrálva!

Mi jár ezért cserébe?

Köszönet! Bazi nagy köszönet, és egy oldal, ami fenntarthatóan sokáig működhet! Egy klubélmény, ahova mindenki szívesen jár vissza. Már dolgozunk azon is, hogy ezen felül is adjunk nektek valamit; ez viszont további szervezést (sok szervezést) és fejlesztést igényel részünkről.