Buy iChemist a coffee

x
1
3
5

iChemist nu este un concurs ca toate celelalte.

Nu este doar un concurs pentru pasionaţii de chimie, ci e și un eveniment care uneşte oameni ce descoperă plăcerea de a dărui şi de a-şi depăşi limitele creativităţii. De aceea, avem nevoie de susținerea voastră, a celor dornici să investească în dezvoltarea curiozității copiilor în domeniul științei.


De ce e iChemist diferit?

Spre deosebire de alte concursuri școlare, fiecare problemă pe care o creăm pentru iChemist pornește de la o poveste de viață cu substanțe întâlnite în bucătărie, în farmacia de acasă, în filme, în cărți, sau în viața de zi cu zi. Scopul nostru este să îi incităm pe concurenții noștri să fie tot mai curioși și să le arătăm că chimia este peste tot în jurul nostru, deși mulți dintre noi nu o vedem sau o ignorăm.

În fiecare an, peste 300 de elevi se înscriu online din proprie inițiativă și din propria lor dorință. Până acum, concursul iChemist a fost organizat doar prin fondurile proprii ale organizatorilor. Însă concursul crește de la ediție la ediție ”ca pâinea caldă”, la fel și dorințele noastre de a-l dezvolta la un nivel superior. La ediția precedentă cu numărul 7, am avut pentru prima dată înscrieri ale unor elevi din România, ceea ce înseamnă că iChemist este deja un concurs internațional! 

Pentru că vrem ca experiența iChemist să fie una memorabilă, câștigătorilor le oferim medalii, diplome și premii. Pentru a acoperi costurile acestor premii, avem nevoie de ajutorul tău! Donează costul unei cafele în contul organizării concursului iChemist, iar noi promitem să îl facem să crească în fiecare an tot mai bun și mai frumos! 


iChemist

You’ll be charged

Enter a fair price

1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.