Become a member

€3 per month
€34 per year
Sustinator campanii & evenimente
3
Per month
Ne susții să derulăm în continuare proiecte și campanii pentru promovarea egalității de gen în România. Prin intermediul CERCULUI FEMINIST, pe care îl organizăm periodic pentru adolescente și tinere femei, creăm un spațiu sigur în care învățăm și împărtășim experiențe din sfera feministă.
RECUNOȘTINȚA NOASTRĂ ȘI SCHIMBARE SOCIALĂ <3
Sustinator advocacy
5
Per month
Ne susții eforturile de a crea schimbări sistemice în țară. Din Ianuarie 2021 și până acum am strâns peste 40.000 de semnături pentru o petiție prin care cerem produse menstruale gratuite în școli - iar acum are loc un astfel de proiect pilot în 2 școli din București! Ajută-ne să contunuăm!
RECUNOȘTINȚA NOASTRĂ ȘI SCHIMBARE SOCIALĂ <3
Sustinator ateliere cu adolescente
10
Per month
Ne susții să derulăm în continuare ateliere de educație menstruală și despre pubertate cu adolescente. De la începutul lui 2020 și până acum am susținut ateliere în grupuri restrânse cu peste 360 de fete, cărora le-am oferit și pachete cu produse menstruale pentru perioade de minim 3 luni. 

RECUNOȘTINȚA NOASTRĂ ȘI SCHIMBARE SOCIALĂ <3

Already a member? Log in here

Asociația Iele-Sânziene este o organizație feministă, activă din 2020, care derulează proiecte în cadrul a trei direcții principale de activitate: managementul menstruației; proiecte pentru adolescente; egalitate de gen și drepturi reproductive. Valorile noastre principale sunt educația, sustenabilitatea și feminismul.

Eforturile noastre se îndreaptă în mod special către reducerea fenomenului sărăciei menstruale (period poverty). Din 2020 și până acum am ajuns la peste 250 de adolescente vulnerabile cu ateliere de educație menstruală și produse de igienă menstruală eco-friendly. Vrem să facem mai mult de atât, dar avem nevoie de susținerea ta. 

Ne poți susține pe această platformă printr-o donație unică, dând click pe Support, sau printr-o donație lunară/anuală la secțiunea Membership. 

Îți mulțumim tare mult!

Oana și Ioana (echipa iele-sânziene)