Good girl

Good girl

May 12, 2022

Potkaly jsme se docela náhodou, chodily jsme spolu do školy, ale během střední už jsme se neviděly. A teprve teď, na vysoké, jsme se potkaly znovu. Neměla jsem tušení, jak moc se změnila, málem jsem ji nepoznala, ale ona ke mně hned v baru přišla a s širokým úsměvem mě pozdravila. Ihned jsme se daly do řeči a měly jsme si toho tolik co říct, že se ani nedivím mým kamarádům, že brzy odešli a nechali nás tam, zatímco my dvě dál pily a bavily se.
Vždycky byla plná energie a ani tentokrát nezahálela, když mě vytáhla tancovat na parket. Myslela jsem si, že už půjdu domů a místo toho jsem další dvě hodiny tančila a pila. Kolem třetí už jsme měli pozornost mnoha mužů v naší blízkosti. Tančily jsme tělo na tělo, kroutily se, otíraly se o sebe a smály. Hodně jsme se smály. Dvě přiopilý holky, který se po letech potkaly a prostě se baví v Olomouci.
Políbila jsem ji já, vím, že to byla moje iniciativa. Měla jsem v tu chvíli prostě pocit, že by se to mělo stát, když jsme se hladily, hrála hudba a řasenky už jsme měly rozmazaný. A ona se teda vůbec nebránila, naopak mě začala líbat vášnivěji, jazykem mi o něco víc pootevřela rty a rukou sjela na zadek. Ani mě to nepřekvapilo. Cítila jsem všechny ty pohledy na nás, ale myslím, že jí to bylo stejně jedno jako mně.
Do jejího bytu to bylo kousek, zašeptala mi do ucha, že by byla ráda, kdybych jí šla doprovodit a když jsme vycházely z baru, smály jsme se, držely se za ruce a motaly se nám nohy. Mám tu cestu trochu rozmazanou, ale pamatuju si, jak jsem se opírala o dům, zatímco jsem se smíchem stála na jedné noze a ona dřepěla a zadržovala svůj vlastní smích, když mě zouvala. I tak jsme ale na byt došly. A ačkoliv jsme do té doby nedělaly nic jiného, než že jsme se za ty ruce držely, ihned jsme se na sebe vrhly. Jakmile zaklaply dveře, skočily jsme po sobě. Oblečení z nás padalo, kudy jsme zrovna procházely. Vedla mě a stále mě tlačila dál a dál. A ani to, že jsem narazila do židle nebo škobrtla, nás nemohlo zastavit. Vždycky si mě na sebe jen přitáhla a líbala dál, dokud jsme nestály u postele. Polibky mi začala sázet na krk, hrudník a prsa. Kousla mě do bradavky a zas jednou po dlouhé době jsem měla pocit, že se mnou dotek na prsou něco dělá. Klesala na kolenou stále níž a níž, držela mě za boky a pevně tiskla ke svým rtům. Donutila mě roztáhnout nohy, když mě začala lízat ve stoje. Nedovolila mi, abych si lehla nebo sedla, tiskla si mě k sobě a jazykem mi projížděla celou mou vlhkou pičku. Začala jsem vzdychat, nešlo to jinak.
Ztrácela jsem představu o tom kde jsem a kdo jsem, byla jsem úplně mimo. A když mě uhodil orgasmus, spadla jsem na postel, neměla šanci mě udržet a ani se nesnažila. Svíjela jsem se na posteli, zatímco ona přispěchala za mnou aby mi rukou během orgasmu dál kroužila po klitorisu. Myslela jsem, že zešílím, bylo to tak intenzivní, že se mi z toho skoro chtělo brečet, ale zároveň to byl jeden z nejkrásnějších pocitů.
Po chvíli jsem se konečně vydýchala, zatímco ona ležela na boku vedle mě, konečky prstů mi přejížděla po těle a podpírala si hlavu, aby si mě těma svýma obrovskýma očima mohla hezky prohlížet. Usmála jsem se na ni a dotek jsem jí začala oplácet.
"Máš tu nějaký hračky?" zašeptala jsem těsně od jejích rtů a plynule z té otázky přešla do polibku. Chvíli mi ho opětovala, než se odtáhla a přelezla po posteli výš, jen aby se dostala k nočnímu stolku. Otevřela třetí šuplík.
"Hmm, bydlíš tu sama?" zeptala jsem se, zatímco jsem lezla nešikovně za ní.
"Ne, ale na víkend všichni odjeli," odpověděla šeptem, ačkoliv její slova potvrzovala, že šeptat nemusíme. I kdybychom museli, po mém předchozím vzdychání o mé přítomnosti museli vědět i sousedé.
Podívala jsem se do šuplíku a musela se usmát, měla tam pouta, vibrátor, ale i anální kolík a menší dildo.
"Ty se teda nezdáš," řekla jsem poměrně uznale a ihned jsem sáhla po análním kolíku.
"Nápodobně," sledovala s úsměvem mé ruce.
Sklonila jsem se opět k ní a začala ji líbat na krku, dokud jsem se nedostala k jejímu uchu. "Mohla by sis pro mě kleknout na čtyři?"
S úsměvem, ze kterého bylo znát vzrušení, ihned splnila mou prosbu, div se nepřetrhla. Spokojeně jsem si ji prohlédla, než jsem si klekla za ní. Věnovala jsem jí několik polibků na hýždě a polibky jsem přešla pomalu do lízání jejího zadečku. Jazykem jsem kroužila v pravidelném rytmu a ačkoliv bylo znát, že se toho nejdřív trochu zalekla, postupně se uvolnila. Odtáhla jsem se a prsty jsem začala roztírat její vlhkost, než jsem do ní vnikla rovnou dvěma prsty. Byla pro mě perfektně připravená a zasunout do ní kolík nebyl problém. Perfektně do ní vklouzl a diamant se hezky třpytil mezi jejími půlkami. Lehla jsem si pod ní a naznačila jsem jí, že by mi měla sednout na obličej, udělala to a ani ona se už neubránila hlasitým stenům. Začala jsem ji lízat a během chvíle už mi ojížděla obličej. Seděla na něm a sama se šukala o můj jazyk. Z té myšlenky, co se tam právě děje, jsem se sama div znovu neudělala. Ani jí to netrvalo dlouho, lehla si vedle mě a těžce vydechovala. Nemít v krvi tolik alkoholu a nebýt tak pozdě, nejspíš bychom vydržely dýl... Určitě bychom vydržely déle, to se nám totiž potvrdilo následující víkend. Ale tenhle příběh končí tím, jak jsme propletené v sobě usnuly, ona s kolíkem v zadečku.

Enjoy this post?

Buy Marilyn a coffee

More from Marilyn