Венера в Лъв, 10.08 - 5.09

Венера в Лъв, 10.08 - 5.09

Aug 11, 2022

Периодът на Венера в Лъв е едновремено много вдъхновяващ и много дискомфортен за нас. Силните чувства и емоции могат да бъдат много креативни и много разрушителни - особено сега, когато още се настройваме физически, психически и емоционално към Промяната. Струва си да обърнем внимание, че Промяната е глобална и дава също толкова глобални възможности да проявяваме и реализираме себе си. Да бъдем, да правим и да имаме това, което кара сърцето ни да пее. При Лъв и Венера винаги ресурсът е песента на нашето сърце - нищо повече и нищо по - малко. Знаем ли, ценим ли, пеем ли своята песен чрез това, което правим и което сме? Колкото повече отговорът е Да, толкова повече радостта, успехът, триумфът в живота ни са факт. Ако следваме сърцето си и го правим с честност, отдаденост, щедрост, нищо не може да ни спре. Нито власт, нито пари, нито его.

До 5.09 тече с пълна сила разпукването на цветето, което е нашето Его. За да разцъфне в пълнота, красота и осъществяване същността ни, нашият потенциал. Защо упорстваме да живеем в клетка, да пречим на другия да бъде свободен и така пречим на самите себе си да вървим напред? В следващите седмици децата, творците, смелите и благородните хора ще имат своите големи постижения, успехи, признание. Особено около 18.08, благодарение на съюза на Венера в Лъв и Юпитер в Овен. Ще се проявят като разширени хоризонти, стартиране на мащабни идеи, проекти, нараснала самоувереност и убеденост в това, което вярваш и което правиш.

Хората, които се пестят, които се пазят от истината и които имат твърди, макар и ограничаващи ги убеждения, ще преминат през сериозни изпитания, трудности и разпадане на отношения, семейство, финанси, материални притежания, здраве - особено в периода 24 - 30.08. Повече великодушие, доброжелателност - на първо място към себе си. Нека си отговорим честно сами за себе си на въпросите защо правя това, което правя и защо не си позволявам това, което обичам, харесвам, мечтая, имам нужда да бъда и да имам. Време е да осъзнаем и приемем, че винаги даваме само това, което имаме. Ако имаме радост, даваме радост ( у дома, на работа, на другите ). Ако имаме болка, даваме болка. И получаваме от същото. Нашата главна, всъщност - нашата единствена задача е да се грижим за себе си, да сбъдваме големите, детските си мечти - Венера в картата на своето влизане в знак Лъв го показва категорично. В разгара на трансмутацията, която тече около нас и вътре в нас, да бъдем добри, нежни, приемащи и прощаващи на себе си е начинът да съхраним ценностите си - материални притежания, пари, самоуважение, бъдеще. Не е нужно да сме най - силните, най - можещите, най - властните. Нужно и достатъчно е да сме верни на своето сърце. На своите мечти и цели. Истината е, че никоя идеи, мечта, цел не идва случайно при нас. Идва в точното време при точния човек - при теб, защото ти имаш качествата и времето и мястото да реализираш тази идея, мечта, цел. За да го направиш, ти е нужно само едно - вяра в себе си. И тази вяра в себе си те прави слънце, което се свързва със слънцето във всеки друг и което стопява всички противоречия и борби с близки, любими, с материалното в живота. Не се борим с материята, не се борим с хората - облагородяваме се чрез споделяне на вяра, чувства, блага. Повече творчество, повече радост, приемане на живота като игра, която е увлекателна и печеливша за всички ни. Тази е истината. И ако не я видиш сега, няма да я видиш никога. Ще останеш да чакаш следващата игра, в която ще си нечия пионка. С его, мнение, но без силата си. Време е да почувстваме и разберем, че ние творим живота си. Да пуснем старото - чувства, представи за себе си и за живота. Да станем партньори с живота и да си сътрудничим в реализация на своите идеи, мечти и цели. Нямаме какво да делим, мили хора. Време е да създаваме пътища един към друг. И към общото ни бъдеще, което вече е тук.

Повече творчество, споделяне на любов и общи мечти с любимите хора и до 5.09 ще оставим най - дълбоката пропаст зад гърбовете си. А близките на сърцето ни ще се увеличат поне с още един.

Може да бъде изображение с 1 човек, цвете и на открито


Enjoy this post?

Buy Kirilka Pacheva a coffee

More from Kirilka Pacheva