Kubus
11 supporters
Jullie zijn toppers! ❤️

Jullie zijn toppers! ❤️

May 19, 2020

Toen ik begon met How-to Games had ik nooit durven dromen dat de site in zo'n korte tijd zoveel bezoekers zou trekken! Dat was aan de ene kant natuurlijk helemaal fantastisch om te zien, want het betekende dat alles wat ik schreef en maakte ook echt gelezen en bekeken werd, maar tegelijkertijd zag ik de kosten van onderhoud en dergelijken ook ineens erg oplopen. Daarom voegde ik de optie toe om een kopje koffie te doneren.

Ik had echter nooit gedacht dat er zoveel lieve mensen zouden zijn die ook écht wilden doneren! En soms niet één, maar drie, of zelfs vijf kopjes koffie! Dankzij jullie heb ik de kosten die ik heb gemaakt om How-to Games aan de praat te krijgen, nu al terug kunnen krijgen. Mijn dank is echt enorm! ❤️

Uiteraard geeft het me ook de inspiratie en motivatie om verder te werken aan de site en dat ga ik ook zeker doen :-).

Aangezien het eerste doel bereikt is (de kosten recupereren), is het nu tijd om te kijken naar de toekomst. Uiteraard zal ik af en toe mezelf trakteren op een echte kop koffie of een lekker broodje, maar ik wil opeenvolgende donaties ook graag investeren in de site.

Het volgende donatiedoel is om een professionele versie van onze huidige plug-ins te kopen, die extra functies toevoegt aan de gidsen voor Animal Crossing (en andere spellen in de toekomst). Denk bijvoorbeeld aan:

  • Duimpjes omhoog of omlaag geven aan gidsen

  • Opmerkingen achterlaten op gidsen (misschien heb ik een foutje gemaakt, of hebben jullie nog tips die ik ben vergeten!)

  • Direct een overzicht van de meest populaire gidsen op iedere pagina

  • Betere inhoudsopgave op elke pagina

  • Betere zoekmachine voor het vinden van gidsen

  • En meer!

Ik zal dit dus nu toevoegen aan mijn Buy Me a Coffee-pagina als volgend spaardoel. Op deze manier komen jullie donaties ook ten goede van de site, en hebben de mensen die doneren er dus ook weer profijt van als de site nog mooier wordt :-).

Nogmaals bedankt voor alle support die ik tot nu toe al heb gekregen, jullie zijn stuk voor stuk kanjers!

Stay safe!

Liefs, Kubus

Enjoy this post?

Buy Kubus a coffee