Buy laurentiucutaru a coffee

x
1
3
5

Bun găsit, balauri români!

De mai bine de un an și jumătate am plecat în redescoperirea istoriei de pe aceste meleaguri direct de la firul ierbii. De ce? Păi simplu: pentru că există în mine o pasiune de nestăvilit în a-nțelege cine suntem și de unde venim pentru că altfel noi, poporul român, încotro ne îndreptăm?!

Țara noastră și-a făcut istoria cum s-a priceput, nici mai bine, nici mai rău decât alte popoare. Nu avem o istorie pură sau imaculată, dar nici oribilă și plină de dezastre. Istoria noastră a fost de toate felurile, ca viața, fiindcă istoria înseamnă viață.

Iubesc munca de teren iar toate materialele multimedia cât și detaliile despre obiectivul în sine sunt obținute de la fața locului, astfel că sunt mereu pe drum și prin orice colț de țară pentru a vă prezenta istoria într-un mod visual cât mai plăcut. În acest sens, donațiile voastre mă ajută investesc în aparatură foto/video, să alimentez cu carburant mașina cu care mă deplasez sau să-mi cumpăr merinde pentru drum.

Dacă doriți să-mi susțineți cauza iar împreună să punem bazele unei enciclopedii care să contribuie la descoperirea unor locații cu iz istoric mai puțin vizitate și recunoscute de publicul larg, o puteți face alegând și alte opțiuni precum cele de mai jos:

1. Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/laurentiucutaru sau click aici.

2. Transfer Revolut - vă rog să mă contactați aici sau aici pentru a vă oferi numărul de telefon în privat.