Buy Literarna lekarna a book

📖
x
1
3
5

Moje ime je Alenka. Sem strokovnjakinja za odnose z javnostmi, knjižna blogerka, life coach in mama dvema sinovoma – ne nujno vedno v tem vrstnem redu. Poleg ustvarjanja vsebin za svoj blog in kanale družbenih omrežij, trenutno delam tudi kot urednica in ustvarjalka vsebin spletnih strani za znane narocnike.


Že od malega se navdušujem nad branjem in knjigami. Te so res moja strast. Rada pa imam tudi sodobno umetnost, ker pa si kakšnih zanimivih del še ne morem privošciti, zbiram otroške slikanice, ki jih rada pregledujem in uživam v mojstrovinah ilustratorjev, ki znajo tako pretanjeno ujeti zgodbo v sliki. Poleg tega nadvse ljubim potovanja in pa dobro kavo in vino.


Vznemirja pa me tudi cloveška narava, psiha, zato v vsaki knjigi išcem odgovore na razlicna obcecloveška vprašanja o smislu, navdihu, izviru notranje moci, išcem vzroke in posledice posameznikovih dejanj in skušam najti rešitve zanje. S predstavljanjem knjig drugim bralcem na ta nacin skozi blog tudi njim pomagam odkriti, katera knjiga jim lahko pomaga in jih osreci. Ne imenuje se moj blog zaman Literarna lekarna.

Slediš mi lahko na naslednjih kanalih:

Facebook

Facebook skupina Iz zgodbe v srce in življenje

Instagram

Youtube


Vesela bom tvojega obiska!

RECENT SUPPORTERS
Someone bought 5 books.