Martha Loda
4 supporters
Розклад на 25-31.07

Розклад на 25-31.07

Jul 25, 2022

Розклад на цей тиждень особливо інтенсивний. Маленька компенсація за попередній, сподіваюся, цього разу все вийде. На твічі все за посиланням https://www.twitch.tv/ormirian Посилання на події на ютубі нижче.

В вівторок о 18:30 відновлюю екскурсії площею Ринок. На черзі західна сторона, де жило кілька найвідоміших патриціїв (читайте олігархів) у Львові, тож розповісти є про що. Крім того буде історія про те, як замість двох давніх кам'яниць виріс торговий центр, а замість інших двох дім коменданта з пасажем, і хоча б одна історія кохання таки теж буде. І латинські аформизми, багато.

https://youtu.be/fmjA4o-_S1A

В середу о 18:00 буде той стрім по Героях, який я пропустила минулого тижня. Збираючи свою немертву армію на завоювання Ератії, ми зіткнулися з новою проблемою: не всі підлеглі хочуть слухатися оживленого короля Грифонове Серце, тож наступна місія - покарати бунтівного лорда. Продовжуємо кампанію за некромантів.

https://youtu.be/qg6OJKehnnM

В четвер о 18:00 продовжуємо Цезаря. Завершуємо будівництво Лютеції - давньоримського міста на місці сучасного Парижа, восьмий рівень складності. Навіть Тріумфальна арка вже є) Завдання: розширитися до 10 тисяч населення, відбиваючись від ворогів, і звісно з високим рівнем процвітання. Логістика буде нашим набільшим прокляттям.

https://youtu.be/9xLqCD45OJg

В суботу пускаємося берега і з 15:00 вигулюємо котика в Stray, поки я геть не втомлюся. Максимально розкручувальний стрім

https://youtu.be/Z0kd8LpsaZY

І в неділю, як завжди, Контрол з 16:00 і доки я не почну вмирати від голоду) В кінці попереднього стріму нарешті вдалося навчитися літати. Так що тепер відкривається безліч можливостей до нишпорення по недоступних раніше приміщеннях і проходження бічних квестів. Стрім планую довгим, але здається Ділану ще доведеться трішки зачекати. Зрештою, в докторки Раї Андергіл цілий підвал смачнючої плісняви, яка так і проситься, щоб її з'їли. А перед тим ще треба врятувати чувака, який мусить дивитися на холодильник і не може відійти до туалету, і розібратися, що там за такий агресивний якір вбив цілу команду ренджерів. Кілька секретних квестів теж ймовірно вийде пройти, але зачекаємо на чарівну таблеточку докторки Раї.

https://youtu.be/V7vR67G5niU

Чисто теоретично в наступний вівторок планую завершити гуляти з котиком, але про це ще окремо повідомлю. Також планую цього тижня вичитати і запостити тут переклад однієї чудової давнішої статті Тімоті Снайдера зі своїми думками у вступі в якості екскклюзиву для тих, хто мене підтримує. За публікацію домовитися не вдалося через те, що не вийшло сконтактувати з автором, тому можу хіба з вами приватно поділитися, але там багато цікавих моментів.

Enjoy this post?

Buy Martha Loda a coffee

More from Martha Loda