"Ostati morate center srca in duše, medtem ko kaos in strah rasteta in se širita po vsem planetu❣️"

Dragi mojstri, dobro je znano, da Sonce skozi svoje žarke prenaša svojo življenjsko silo.

Resnica je, da na Zemlji ne bi bilo življenja brez elektromagnetnega sevanja Sonca, saj sončni sistem viden na nebu zagotavlja potrebno toploto in svetlobo za vzdrževanje življenja na Zemlji.

Česar ne vidite, pa vas večina sploh ne ve, je, da nad vsakim vidnim Soncem obstaja Veliko Centralno Sonce, ki je na višji dimenzionalni frekvenci in zato trenutno človeku nikakor ni vidno.

To Sonce je dom bogovih staršev sončnih sistemov.

Te veličastne sfere Božje svetlobe so hladne, udobne in veličastnejše, kot si lahko predstavljate, saj vsebujejo vse čudovite vidike Stvarnikove veličastne briljantnosti, njihova naloga pa je, da Primarno energijo življenja pripeljejo v cel spanec Metatronski hektar svetlobe se oddaja vsakemu sončnemu sistemu in planetu, tudi Zemlji.

Ti čudoviti potomci Stvarnika so se med prvimi rodili iz osrednjega srca Vrhovnega Stvarnika in verjeli, da si zaslužijo biti skrbniki vesoljev, galaksij, zvezdnih sistemov in neskončnih starosti.

Enako velja za vse sončne sisteme, galaksije in vesolja skozi celotno Stvarstvo.

V teku je nov, podaljšan cikel Stvarstva, tisti, ki si prizadevajo doseči edinstveno stanje zavesti, pa bodo imenovani kreatorji prihodnosti.

Kot Božanski žarek svetlobe je tvoje Božansko poslanstvo razširiti meje Božanske Zavesti.

Vaš cilj je postati mojstri manifestacije, priklicati Esenco Stvarstva, jo aktivirati v Svetih Srcih in Svetih Umih, oblikovati Božansko Materijo v neskončno raznolikost oblik in zato biti pravi podaljšek našega Očeta/Molitve G Od.

Ustvarjen si za mojstra manifestacije, od Boga danega soustvarjalca s sposobnostmi.

Prvi korak je prepoznati, da so Genialni potenciali ter širok spekter talentov in sposobnosti programirani v vaš DNK.

Proces postopnega prebujanja se začne, ko te duša potisne na pot zavesti in pot vnebovzetja se začne.

Na poti morate preseči astralno ravnino in pridobiti čustveno ali astralno telo ter mojstrstvo nižje narave (spodnje tri čakre), ki vam bo odprlo pot do prefinjenih frekvenc kozmične resnice vašega Višjega jaza, Vodje, s strani našega učitelja s in angelski pomočnik in.

Vsak atom in vsa Fizična bitja imajo zavest; to je potrebno osvetliti in uglasiti na višjo frekvenco Vnebovzetja.

Ostati moraš Srce in Duša osredotočena, medtem ko kaos in strah rasteta in se širita po vsem planetu❣️

Zdaj združujemo moči in smo nepremagljivi in vedno bomo, ker izpolnjujemo Božanski mandat s strani Očeta in Matere Boga.

Ljubezen, zaščita in večni blagoslovi bodo nad vami zdaj in za vedno.

SEM Z NADANGELOM MICHAELOM

- Laureano G Gon çalves

Prevod: Kati Gábor