Buy muslimani.ideal a coffee

x
1
3
5

Ndihmoje thirrjen drejt Allahut!

Muslimani Ideal është platformë jofitimprurëse e cila qëllim parimor e ka thirrjen e njerëzve drejt përmirësimit në raport me Krijuesin e botërave, e më pastaj në raport me njerëzit. Qëllimi i saj është ofrimi i materialit të pastër fetar të transmetuar saktë nga gjeneratat e para të muslimanëve! 

Muslimani Ideal ka leje nga shumica e hoxhallarëve apo produksioneve përkatëse për shkëputje të ligjëratave të tyre, editimin dhe transmetimin e tyre te xhemati me besim të plotë.

Prodhimet tona janë ditore dhe javore, ku numrojmë rreth 37,000 ndjekës në rrjetet sociale! Numrojmë 5000+ mijë postime në rrjetet sociale dhe mbi 2 milion klikime!

Me qëllim që puna të rritet, thirrja të përsoset dhe të jetë më lehtë e transmetuar, ne kërkojmë nga ju që të bashkoheni me ne, me një kontribut sado të vogël mirëpo te Allahu shumë i shpërblyer! 

Nëse ju kontriboni për Muslimanin Ideal, paratë tuaja shkojnë në:

• Akademia Ether: Në mirëmbajtjen e objektit në të cilin mësohet akideja e saktë, mësohet Kur'ani për fëmijë, mësohet edukata e duhur nga hoxhallarët e përzgjedhur. Me këto të ardhura paguhet qiraja, rryma, uji etj.

Për më shumë rreth Akdemisë Ether kliko këtu (linku)

• Rritja e numrit të videoprojekteve në YouTube, që përfshin videot javore, dokumentarët, intervistat me hoxhallarë etj. Përdorimi i paisjeve me të mira me të cilat lehtësohet editimi ku për çdo video do të shpërbleheni edhe ju.

• Kryerja e shpenzimeve të webfaqes dhe applikacionit tonë që pritet të dal në Ramazan (inshaaAllah).

• Aktivitetet fizike në shpërndarjen e fletushkave dhe librave në sheshet e qyteteve etj. 

• Sponzorizimin e videove dhe postimeve në rrjetet sociale.

• Larjen e ndonjë borxhi që është marrë për dawet!

E shumë e shumë dyer të tjera të shpërblimeve!