Buy nicubendea a coffee

x
1
3
5

Dacă nu e buton să dați o pălincă, atunci buy me a coffee de aci! Mulțumesc!


RECENT SUPPORTERS
Pavel
Pavel bought a coffee.
Marius Corneliu Chiorean
Marius Corneliu Chiorean bought a coffee.

Mult noroc și sănătate ! Marius Chiorean ( profesor de fizică, apoi solist al Operei Române din Cluj-Napoca )

Multumesc frumos! Asemenea va doresc!

Marchizul Sanyi de Maramu
Marchizul Sanyi de Maramu bought 3 coffees.

Io as spunie cava fain si frumos dar amu imi vine numai sa scuip un dinte de dinozaur si sa cac o caramida, ca n-am gasit gombu' de palinca. No, noroc!

:) Multumesc frumos!

Florin din Satu Mare
Florin din Satu Mare bought 3 coffees.

Pentru prietenul nostru - furnizorul de utilitati pe robinetul de buna dispozitie. Singura "fractura" platita cu placere 👍

Multumesc! Sunt un fel de ”RÂDET” cum ar veni? :) Sper ca au mai ramas ”cafele” pentru un Martisor corespunzator lui Anca! :)

🤣🤣🤣👍

Andreea Țiplic
Andreea Țiplic bought 5 coffees.

Buna dimineața, Greu cu umorul prin Germania. Sunt plecata direct de pe băncile UMF-ului, de pe V. Babeș, de 10 ani, in Germania. Nu zic, frumos aici, vorba aia: "avem di tăte", da stam slăbuț cu umor. Poate ca nici politicienii aici nu sunt așa ofertanți, sau nici "Stand Upperi" asa talentați, nu stiu, da io abia astept ora 9 aici(10 la Cluj) sa va urmaresc. Va mulțumesc!

Buna ziua! Multumesc frumos! Oare in studentie nu ati prins vreun spectacol la CCS al trupei de umor COmedica?

Ioi, ca sa intelegi si sa iti placa umoru, tre' sa ai si puțina mobilă la mansarda, no io in studentiei, aveam alte prioritati si puțină mobila⬆️. Vine cu vremea, cu experienta, cu viața. Pe vremea aia petrecem multe weeceduri cu cortu pe la Doda P... si mai putin cu lumea bună din oraș. 😜