Buy omiedesemne a glass of wine

🍷
x
1
3
5

Hey 👋 I just created a page here. You can now buy me a coffee!

Suntem Gelu Diaconu, Dan Andrei Deaconu și Mihai Deaconu. Am lansat site-ul www.omiedesemne.ro în iunie 2018, propunându-ne să creăm o platformă specializată pe chestiuni care țin în general de literatură și de istoria Bucureștiului. În scurt timp am reușit să ne facem cunoscuți în lumea literară, site-ul nostru primind, în cele mai bine de șapte luni de când funcționează, foarte multe aprecieri atât din comunitatea literară, cât și de la oameni cărora le plac cărțile.

Eu, Gelu Diaconu, mă ocup de partea de content (recenzii, reportaje, prezentări de carte, rubrici fixe, cum ar fi cea de „Opinii” sau „Poemul de miercuri” etc.). Dan Andrei Deaconu și Mihai Deaconu se ocupă exclusiv de partea tehnică, adică de buna funcționare a site-ului.

Așa cum am spus, startul a fost unul foarte bun, multe dintre articolele postate primind numeroase și, pe alocuri, entuziaste aprecieri. Suntem deja destul de cunoscuți în mediul online, www.omiedesemne.ro având deja cititori constanți, care ne urmăresc tot timpul. De altfel, politica noastră este asemănătoare celei a unui jurnal cultural online zilnic, fiindcă zi de zi, aproape fără excepție (incluzând aici sărbători, zile speciale – cum ar fi aniversări șamd), publicăm diverse articole.

www.omiedesemne.ro a adunat deja aproape 3000 de articole, fapt care, raportat la numărul de zile trecute de când am pornit, înseamnă în medie cam două postări/ zi. Ni s-a spus că e posibil să fie prea mult pentru un site cultural. Noi credem că, în general, cu cât avem materiale mai „proaspete”, mai la zi, cu atât numărul nostru de cititori va spori.

Support omiedesemne
You’ll be charged

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.

omiedesemne

You’ll be charged

Enter a fair price

1

Payment secured by  . You’ll be taken to a thank you page after the payment. Terms and Privacy.