Buy Përkujtuesi Ditor a coffee

x
1
3
5

Selam alejkum👋

Pse t’i dhurosh Përkujtuesit Ditor?

Të gjithë flasin për muslimanët, por kurrë nuk dëgjoni muslimanët të flasin për veten e tyre. 

Kjo është arsyeja pse ekziston “Përkujtuesi Ditor”. 

Duke e parë sa shpesh njerëzit në të gjithë botën dhe gjithashtu në vendet tona flasin për Islamin me informacione të gabuara dhe mashtruese, ne vendosëm të bëjmë diçka që ta ndryshojmë këtë.

Përkujtuesi Ditor filloi me dy antarë me qëllimin e vetëm: Davetin. 

Tani pavarësisht se jemi një platformë jofitimprurëse me një ekip të vogël ne jemi rritur gjatë viteve me ndjekës të shumtë. Në të ardhmen synojmë që platforma jonë të zgjerohet dhe daveti të vazhdoj të përhapet edhe më shumë, prandaj për të vazhduar tutje neve na duhet mbështetja juaj. 

Ne kemi prodhuar qindra video frymëzuese dhe edukative për të ndihmuar muslimanët dhe jomuslimanët në të gjitha trojet shqiptare të kuptojnë Islamin në mënyrë të mirëfilltë.

Të arriturat tona në 7 vitet e fundit:

• 1500+ video

• 5,000+ fotografi 

• 2.500.000 shikime të videove

• Rreth 50 mijë ndjekës në te gjitha llogaritë tona të medieve sociale

• 22 Seri te prodhuara

• 2 Aplikacione të zhvilluara

Të gjitha këto kanë ardhur si rezultat i punës vullnetare dhe vetëfinancimit. 

Me ndihmën tuaj mund të bëjmë edhe më shumë! 

Ku shkojnë paratë tuaja? 

Duke kontribuar te Përkujtuesi Ditor, donacionet tuaja shfrytëzohen për:

• Platformën “Përkujtuesi Ditor”

• “Falu” (iOS dhe Android)- Aplikacion për mësimin e namazit

• “Lexo” (iOS dhe Android)- Aplikacion për mësimin e shkronjave të Kuranit

• Der Tägliche Erinnerer- Përkujtuesi Ditor në gjuhën gjermane

• Kampanja të ndryshme bëmirëse

e shumë të tjera...

Paramendo shpërblimet e shumta të vazhdueshme që i merrni duke kontribuar në të gjitha këto! 

Pejgamberi ﷺ ka thënë:

Veprat më të dashura tek Allahu janë ato të cilat janë të vazhdueshme edhe nëse janë të pakta. (Buhariu)

Vini re!
‘buymeacoffee.com’ merr një përqindje të tarifës për transaksion ndërsa neve na mbetet afër 90% e shumës totale.